17.bölüm(suç)

59 4 2
                                    

Onu bulup bunu öğrenmem gerekiyordu.
- - -
/Jungkookun gözünden/
(Jin)"Jungkook bu sıralar çok düşünüyorsun. Aşık mı oldun yoksa? Söyle hadi ben senin büyüğünüm"

Jin hyung yanıma gelip oturdu ve benden bir cevap beklediğini gösteren bir bakış attı. (Ben)"Eun sang..." demek ile yetindim.

Ona sırılsıklam aşıktım! Evet... sevdiğim kız Eun Sang. Beni sevip sevmediğini öğrenmek için ona birine aşık olduğumu söyledim

(Jin)"Alo Jungkook orada mısın, bir dakika yoksa sen Eun Sangı mı seviyorsun?

Gerçekten öyleyse dünyanın en mutlu insanı olabilirim. Eun Sang bence senin yanına çok yakışıyor. Tatlılığı, samimiyeti falan"

(Jungkook)"Emin değilim hyung kafam çok karışık ona dün birine aşık olduğumu söyledim ve bugün onu aradığımda bana 'Artık senin yanında kendimi mutlu hissedebileceğimi zannetmiyorum' dedi"

Birden Jin hyungun bağırması ile irkildim (Jin)"SALAK!! Sen cidden kafayı yemişsin. Oğlum belli ki kız seni seviyor? Hiç mi düşünmedin bu kız beni seviyor mu diye?"

(Jungkook)"Of hyung ne yapayım öylesine çıktı işte ağzımdan" (Jin)"Sen cidden salaksın, ya o kız sana aşıksa ve intihara falan kalkışırsa? Zaten kötü bir hayatı var birde bu üstüne gelmişken derki 'Ben artık bu hayattan sıkıldım' sonra da intihar eder"

Jin hyung Eun Sangın kötü hayatı olduğunu nereden biliyordu ki? (Jungkook)"Kötü bir hayatı olduğunu nereden biliyorsun?" (Jin)"Hani annesi hapse girdi ya"

Oh şükür sadece orayı biliyor (Jin)"Neyse bence kızı bul onu yalnız bırakma yoksa kendine zarar falan verir ve eğer ki ona senin yüzünden bir şey olursa o bacaklarını kırarım" dedi ve odadan çıktı.

Ben ise nerede olabileceğini düşünürken 2 hafta önce söylediği bir şey aklıma geldi. Söylediği şey buydu 'Jungkook ben üzgün olduğumda veya kafa dağıtmam gerektiğinde her zaman gizli yerime giderim.

Gizli yerimin nerede olduğunu söyleyemem yalnız gizli yerim şu anda aşık olduğum oğlan ile tanıştığım yerde'

Eğer bana aşıksa gizli yeri bizim tanıştığımız yer olmalı diye düşündüm ve ceketimi alıp şirketten dışarı çıkıp bir taksiye bindim.

/Eun sangın gözünden/
Telefonu kapattıktan sonra tekrar kanepenin altından bir kutu çıkardım yalnız bu kutunun içinde öyle resim falan yoktu bu kutunun içinde grafitiler vardı.

Gerçi grafiti yasal olmayan yerlerde yasak ama polise de yakalansam umurumda değil. O yüzden kutuyu da alıp çatıdan indim.

Jungkook ile tanıştığımız yere gittim ve oradaki boş duvara bir şeyler karaladım

(Buna benzer bir şeyler siz istediğiniz gibi hayal edin)

Birden polis sirenlerin seslerini duymaya başladım, gittikçe yaklaşıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Birden polis sirenlerin seslerini duymaya başladım, gittikçe yaklaşıyordu. Karakola gitmek umurumda olmasa da babamın çok kızacağını bildiğim için her şeyi toplayıp kutunun içine koydum.

Kutuyu alıp tam kaçacakken bana doğru tutulan bir el fenerinin ışığıyla birlikte kafamı nereden geldiğine bakmak için çevirdim.

Bir sürü polisin olduğunu gördüm ve sağa ve soluma bakınıp sağ tarafımın boş olduğunu gördüm. Kutuyla birlikte koşmaya başladım, ve polisler de tabi ki peşimden koşuyordu.

Arkadan bir polis "Dur yoksa ateş etmek zorunda kalacağım" dedi ama ben yine durmadım ve bir sokaktan sola dönüp koşmaya devam ettim.

Birden bir ateş sesi geldi yalnız beni vurmamışlardı, korkmam için havaya ateş etmişlerdi. Ama ben ne yaptım? Koşmaya devam ettim, çünkü vurulsam da umurumda olmazdı.

Koşarken polislerden baya bir uzaklaşmıştım yalnız hala beni takip ediyorlardı o yüzden hala koşuyordum. Koşarken arkama baktım ve önüme bakmadığımdan dolayı birinin üzerine düştüm.

Kim olduğuna baktığımda Jungkook olduğunu gördüm. Maskesi yoktu yalnız benim vardı, umarım beni tanımamıştır diye umut ederken bir polisin sesi daha da yakınlaştı ve ben aniden üzerinden kalktım ve tam kaçacaktım ki omzumdan silah ile vuruldum.

Bir anlık duraksadım ve elimle kanayan omzumu acıyla tutup sıktım. Polislerden sadece biri yanıma geldi çünkü diğerleri beni aramak üzere ayrılmıştı.

Polis kolumdan tuttu ve tam telsize beni yakaladığını söyleyecekti ki kolundan kurtulup telsizine bir tekme attım ve telsiz polisin elinden uçup yere düştü. Sonra polisin erkekliğine vurdum ve oradan kaçtım.

❤️❤️Merhaba xdd Bu bölüm aksiyon dolu ve tuhaf oldu ama ne yapayım en sevdiğim kitap türü aksiyon ve korku. Umarım bu bölümü sevmişsinizdir. Vote ve yorumu unutmayın. Görüşürüz<33

❤️❤️ Bölüm düzenlenmiştir ve daha mantıklı bir hâl almıştır

Düğümlenmiş dizlerim - JJKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin