5.bölüm(Neden ben?!)

78 4 0
                                    

(Kız)"Hey herkes buraya baksın Bts den Jungkook sevgilisi ile dolaşıyor!" Ne?!...
- - -
Birden herkes fotoğrafımızı çekmeye başladı. Bazıları ise Jungkook oppa o kızla ne yapıyorsun diye bağırıyordu.

Bizim fotoğraflarımızı çekmeleri umurumda bile değildi beni rahatsız eden şey umarım bu fotoğraflar internette veya haberlerde çıkmaz düşüncesiydi.

Ailem tanınmış olduğu için beni de insanların çoğu tanıyordu o yüzden eğer Jungkook ailemi görürse annemin olduğunu da öğrenirdi. Peki o durumdan bu sefer nasıl kurtulacağım?

İnsanlar hala fotoğraf çekmeye devam ediyorlardı ve ben elimle yüzüm görülmeyecek şekilde yüzümü kapattım.

Sonra birden Jungkook elimden tuttu ve koşmaya başladı. Elimi tuttuğundan dolayı bende otomatikman arkasından koşuyordum.

Tabi ki insanlar arkamızdan koşup bizim resmimizi çekmeye devam ediyorlardı. Bir süre koştuktan sonra bir ara sokaktan sağa döndük ve bir binanın arkasına saklandık.

İnsanlar yanımızdan koşarak geçtikten sonra birazcık soluklandık. İnsanlar iyice gözden kaybolduklarında Jungkook konuştu (Jungkook)"Ah ben gerçekten çok özür dilerim Eun sang böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim"

Jungkook bunları söylerken bana bakarak konuşuyordu ama ben ne yapacağım hakkında düşünüyordum, açıkçası ne dediğini duymamıştım.

(Jungkook)" Eun sang... Eun sang... EUN SANG!! (Ben)" AYY AKLIM ÇIKTI NE VAR?!! (Jungkook)" Sen beni dinliyor musun, yoksa önemli bir şey mi oldu?"

(Ben)" Ben sadece bundan sonra ne olacağını düşünüyorum. Bu durum haberlere çıkmaz değil mi?" (Jungkook)" Büyük ihtimalle çıkar ama merak etme çıkar çıkmaz haberlerin silinmesini sağlayacağım"

(Ben)"Ne?! Peki o zaman bana söz ver" (Jungkook)" Ne sözü"(Ben)"Önce söz ver ondan sonra söyleyeceğim" (Jungkook)" Peki söz"

(Ben)" Haberler çıktığında bir tanesine bile bakmadan sildireceksin. Başlığına dair bakmayacaksın" (Jungkook)" Neden?" (Ben)" Soru sorma sadece sözünü tut tamam mı?" (Jungkook)"Peki"

(Ben)" He bu arada grubundaki
üyelerin de haberleri görmesini bir şekilde engelle" (Jungkook)"Peki" (Ben)"Hatırlıyor musun ben seni kurtardıktan sonra bana bir can borcun olduğunu söylemiştin, hatta numaramı da bu yüzden almıştın?"

(Jungkook)"Evet hatırlıyorum neden?" (Ben)"İşte sözünü tutmanı bana olan can borcun olarak kabul edeceğim" (Jungkook)"Ne?!" (Ben)"Sözünü tut ve can borcunu ödemiş ol. Sonra numaramı sil ve bir daha asla görüşmeyelim Jeon Jungkook...."

❤️❤️Bir sonraki bölümde görüşürüz<3

❤️❤️Bölüm düzenlenmiştir ve daha mantıklı bir hâl almıştır

Düğümlenmiş dizlerim - JJKWhere stories live. Discover now