16.bölüm(Artık senin yanında mutlu olamıyorum)

48 3 2
                                    

(Jungkook)" Eun sang... ben aşık oldum..."

O devamını getiremeden ben "Ne?!" diye bağırmıştım. O bana şaşkınca bakmak yerine kafasını aşağı eğmiş gülümsüyordu, bu çocuk cidden aşık olmuştu!

Acaba kime? Bana mı? Yok ya ne bana aşık olacak. Ben ona aşığım tabi ama o beni sevemez herhalde.

Gerçekten ben değil de başkasına aşıksa hiç çıkamayacağım bir depresyona girerim ve o morarttığım dizlerimi kanatırdım çünkü benim hayalimdi bu. Ona kavuşmak, onunla birlikte olmak.

Neyse ben bunları düşünmeyi bir kenara atıp "Peki kime aşıksın?" Diye sordum. (Jungkook)"Söyleyemem" Ee? Neden söylüyon kardeşim o zaman?!

(Ben)"Bunları bana söyleme nedenin ne peki?" (Jungkook)"Ona nasıl açılabileceğim hakkında fikir almak için.

Hani sen bir kızsın ya? İşte kızlar nelerden hoşlanır? Ona nasıl açılabilirim? Bunlar hakkında fikir almak için."

Kalbim... Çatladı... Kırıldı... Yok oldu... Bir insan üzülünce kalbi ne hal alırsa, işte benim kalbimde o hallerde.

Telefonuma bakıp "Annem eve gel diyor toplantı varmışta ben gideyim artık bay bay" deyip ayağa kalktım ve el sallayıp ne dediğini bile dinlemeyip yanından koşarak ayrıldım.

Tabi ki annem hapiste bunu biliyorum yalnız ona daha söylemediğim için o bilmiyor. Bu sadece yalnız kalıp ağlayabilmek için bir bahaneydi.

Taksi çağırdım ve gizli yerime gittim, gizli yerim nerede diye sorarsanız da eskiden kaldığım çatıdaydı. Orayı gizli yerim yapmıştım ve ne zaman üzüldüğümde veya kafa dağıtmam gerektiğinde oraya giderdim.

Vardığımda parayı verip taksiden indim ve ağlaya ağlaya çatıya çıktım. Önceden yaptığım kulübeye benzer çatılı yerin altındaki kanepeye oturdum ve kanepenin altından bir kutu alıp açtım.

O kutuda Jungkookla 'Arkadaşça' çekindiğimiz fotoğrafların olduğu resim dosyasını açıp içindeki resimlere baktım.

Sonra ayağa kalktım ve dosyadaki bütün fotoğrafları çıkarıp yere toplu bir şekilde bıraktım. Ardından bir kibrit yakıp fotoğrafların hepsini yaktım. Cidden bunu yapmak içimi rahatlatmıştı.

Sonra yine aynı sahne. Dizlerimin üzerine oturdum, ama bu sefer dizlerim düğümlenmedi bu sefer kendi isteğimle dizlerimin üzerine oturdum, ama ağlamadım. Onun yerine yanan resimlere baktım ve hem onu hem de annemi düşündüm.

/Bir sonraki gün/
Yattığım kanepeden doğruldum, telefonumu elime aldım ve Jungkooktan gelen cevapsız aramaların ve mesajların olduğunu gördüm. Mesajları açıp ne yazdığında baktım.

(Jungkook): Eun Sang telefonunu açar mısın?

(Jungkook): Anneni aradım ama telefonu açık değildi

(Jungkook): Babanı aradım o da annenin hapiste olduğunu söyledi, neden bunu bana söylemedin?

(Jungkook): Ya Eun Sang! Cevap versene

(Jungkook): Söylemek istediğin şey bu muydu? Peki neden bana yalan söyledin? Şu annem bana mesaj attı konusunda?

(Jungkook)" EUN SAANG!!!

Sanane! Bu seni ne ilgilendiriyor ki sen git o aşık olduğun kızı merak et! Ona sırf aşkıma karşılık alamadığımdan dolayı sinirliydim o yüzden geri cevap vermedim ve tam telefonumu kapatacakken Jungkook aradı.

Açıp açmamak arasında gidip geldim ve en sonunda açma kararı aldım ve telefonu açtım. (Jungkook)"Eun sang neden mesajlarıma cevap vermedin ve bana yalana söyledin? Hani artık bana yalan söylemeyecektin?"

Aslında ona orada 'Sen benim neyimsin de bana hesap soruyorsun' demek isterdim ama demedim (Ben)"Şey aslında yalan söylemeyecektim ama birden annem yüzünden üzüldüm ve yalnız kalmak için sana yalan söyledim"

Tamam doğru artık ona yalan söylemeyeceğim demiştim ama ne deseydim? 'Şey Jungkook ben sana çok aşığım o yüzden üzüldüm ve ağlamak için yanından ayrıldım' mı deseydim?

(Jungkook)"Peki sen şu anda neredesin? Konum at da hemen yanına geleyim bugün bir programımız yok" Hayır yani benim anlamadığım neden sevdiği kızı görmek istemiyor da sürekli boş olduğunda benimle görüşüyor?

Bu çocukta cidden bir bozukluk vardı ama hadi neyse (Ben)"Görüşmek istemiyorum onun yerine yalnız kalıp düşünmek istiyorum"

(Jungkook)"Ama hani ben senin yanındayken daha mutlu oluyordun?" O eskidendi Jungkook, başkasını sevdiğini bilmeden önce. Şimdi senin yanında sadece bir platonik olarak hissediyorum

(Ben)"Artık yanında pek mutlu hissedebileceğimi zannetmiyorum Jungkook özür dilerim" deyip telefonu yüzüne kapattım.

/Jungkookun gözünden/
Bu kız neden öyle davranıyordu ki? Acaba sevdiğim bir kız olduğunu söylediğimden mi? Evet kesinlikle o yüzden olmalıydı başka hangi nedenden dolayı böyle davranırdı ki? Bana aşık mıydı acaba, yok ya olmaz değil mi? Onu bulup bunu öğrenmem gerekiyordu.

❤️❤️SELAMM:D Sonunda yeni yıla girdik ve bu benim 2018 deki ilk bölümüm. Danimarka da yaşıyorum bildiğiniz üzere ve burada yeni yıla bir saat önce girdik yani kısacası ben yeni yıla girerken bölüm yazıyordum ve mutlu muyum evet! Umarım güzel bir yıl geçirirsiniz şahsen ben mutlu bir sene geçireceğimi düşünmüyorum ama yine de umarım güzel geçer<3

❤️❤️ Bölüm düzenlenmiştir ve daha mantıklı bir hâl almıştır

Düğümlenmiş dizlerim - JJKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin