Hoofdstuk 93

39.9K 1.1K 182
                                    

Wanneer ik wakker word, kost het me een paar seconden om me te realiseren dat ik nog op de bank lig. 

"Harry?" Roep ik en ik wikkel mezelf uit het deken en loop naar onze slaapkamer, hopend dat hij daar is. De kamer is leeg en ik krijg geen antwoord. Waar is hij in godsnaam?

Ik ga terug naar de woonkamer en ik pak mijn telefoon van de bank. Nog steeds geen bericht van hem en het is zeven uur 's ochtends. Ik bel hem maar ik krijg zijn voicemail. Ik zet het koffieapparaat aan en loop naar de badkamer om een douche te nemen. Gelukkig was ik op tijd wakker geworden, ik viel in slaap wachtend op Harry vannacht en ik was helemaal vergeten mijn wekker te zetten. Ik vergeet nooit mijn wekker te zetten.

"Waar ben je?" Zeg ik, meer tegen mezelf dan tegen hem en ik stap in de douche.

Terwijl ik mijn haar föhn, bedenk ik me wat er allemaal gebeurd kan zijn. Vannacht dacht ik dat hij gewoon teveel werk had, omdat hij veel gemist had of misschien kwam hij wel iemand tegen die hij kende en ging de tijd snel voorbij. De meest logische reden is dat hij naar een feestje zou zijn gegaan, ik verwacht dat dit gebeurd is. Voor heel even was ik ongerust, ongerust omdat hij misschien een ongeluk gehad zou kunnen hebben. Die gedachte alleen doet me al te veel pijn. Maar wat zijn excuus ook is, ik weet dat hij iets doet wat hij niet hoort te doen. Alles ging goed tussen ons gisteren, waarom gaat hij dan weg en komt hij niet terug?

Ik trek een van mijn 'oude' zwarte rokken aan en een zacht roze shirtje, ik heb geen zin om een jurk te dragen vandaag.

Wanneer ik bij Vance aankom, ben ik woedend. Wie denkt hij wel niet dat hij is, dat hij de hele nacht weg kan blijven zonder dat ik weet waar hij is? Kimberly haalt haar wenkbrauw naar me op als ik langs de donut tafel loop zonder er eentje te pakken, maar ik geef haar mijn beste neppe glimlach en ik loop naar mijn kantoor. De ochtend gaat langzaam voorbij, ik lees en herlees dezelfde bladzijde over en over, waarna ik nog steeds niet wist wat ik eigenlijk gelezen had. 

Er klinkt een bons op mijn deur en mijn hart stopt. Ik hoop wanhopig dat het Harry is, hoe boos ik ook op hem ben. Het is Kimberly.

"Wil je met mij lunchen vandaag?" Vraagt ze liefjes.

Ik sla haar voorstel bijna af maar hier in mijn eentje zitten met alleen mijn gedachten over de verblijfplaats van mijn vriendje, helpt me niet verder.

"Natuurlijk." Glimlach ik. 

We lopen de hoek om naar een klein Mexicaans restaurantje. We rillen allebei wanneer we eindelijk binnen zijn en we vragen naar een plekje dicht bij de verwarming. Het kleine tafeltje dat we krijgen is direct naast de verwarming en we houden onze handen ernaar toe om ze te verwarmen.

"Dit weer is vreselijk." Ratelt Kimberly.

"Ik was bijna vergeten hoe koud het hier kan zijn." Vertel ik haar. De tijd gaat zo snel, deze herfst is heel snel gegaan.

"Nou.. hoe gaat het tussen jou en Mr. Bad Ass?" Vraagt ze met een glimlach.

De serveerster brengt ons wat drinken en mijn maag rommelt. Ik sla mijn donut nooit meer over.

"Nou.." Ik twijfel of ik mijn privé leven met haar ga delen. Ik heb niet veel vrienden, eigenlijk niemand behalve Steph, de rest zie ik niet vaak meer. Kimberly is minstens tien jaar ouder dan dat ik ben en ze lijkt goed inzicht te hebben in de gedachten van mannen, iets wat ik niet heb. Ik staar naar het plafond en haal diep adem.

"Nou, ik weet eigenlijk niet zeker hoe dingen op dit moment gaan tussen ons. Gisteren ging alles goed, maar vannacht is hij niet thuisgekomen. Helemaal niet. Het was onze tweede nacht in het appartement, en hij kwam niet thuis." Leg ik uit.

After (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu