Hoofdstuk 88

44.5K 1.1K 154
                                    

Songs for this chapter:

Wrecking Ball - Miley Cyrus (Het liedje beginnen wanneer Harry zegt "Ga gewoon.", maakt het extra dramatisch haha ;p)

————————————————

Ik gebruik mijn handen om naar achteren te kruipen, weg van Harry en Dan terwijl Harry Dan's hoofd, nog steeds met zijn hand om zijn nek, van de grond tilt en hard terug in het gras smijt. Voor een moment vraag ik me af of hij dat ook had gedaan als ze op beton lagen. Mijn vraag wordt beantwoord als Harry zijn vuist optilt en Dan hard tegen zijn kaak slaat.

"Harry!" Schreeuw ik en ik sta op. Iedereen staart naar ze, Jace lijkt geamuseerd en zelfs Ronnie lijkt zich te vermaken.

"Stop hem!" Smeek ik Jace maar hij schudt zijn hoofd als Harry's vuist weer op Dan's bebloede gezicht terechtkomt.

"Dit zat er al aan te komen, laat ze het maar uitvechten. Wil je iets drinken?" Hij grijnst naar me.

"Wat? Nee ik wil geen drankje! Wat is er in godsnaam mis met je?" Gil ik. Meer en meer mensen komen rond Harry en Dan staan en moedigen één van de twee aan. Ik heb Dan Harry nog niet hard zien slaan, en daar ben ik blij mee, maar ik wil dat hij stopt met het pijn doen van Dan.

Ik ben te bang om Harry zelf te stoppen, dus als ik Zayn de tuin in zie lopen, roep ik zijn naam. Zijn ogen vinden mij meteen en hij jogt naar me toe.

"Stop hem, alsjeblieft!" Roep ik. Iedereen lijkt kalm, behalve ik. Als Harry hem blijft slaan, vermoord hij hem. Ik weet het zeker.

Zayn knikt snel en loopt dan in slechts een paar stappen naar Harry. Hij pakt Harry's shirt vast en trekt hem naar achteren. Harry had dat niet zien aankomen dus Zayn kan hem gemakkelijk van Dan af halen. Harry probeert uit te halen  naar Zayn maar Zayn ontwijkt zijn vuist en legt zijn handen op Harry's schouders. Hij zegt iets tegen Harry en ik kan het niet horen, maar ik zie Zayn naar mij knikken. Harry's ogen staan wild, zijn knokkels zijn bebloed en zijn shirt is iets gescheurd doordat Zayn hem naar achteren trok. Zijn borst beweegt snel op en neer. Ik loop niet naar hem toe, ik weet hoe boos hij op me is. Ik weet het gewoon. Ik ben niet bang voor Harry op de manier waarop ik eigenlijk bang zou moeten zijn, al heb ik net gezien hoe hij zijn controle verloor, hij zou mij nooit lichamelijk pijn doen.

Doordat het gevecht afgelopen is, druppelt het aantal mensen in de tuin langzaam af en verdwijnen de meesten weer naar binnen. Dan ligt op de grond en Jace houdt zijn hand uit naar Dan om hem overeind te helpen. Hij struikelt over zijn voeten en gebruikt zijn shirt om het bloed van zijn gezicht te halen. Hij spuugt een mix van bloed en speeksel uit en ik kijk weg. 

Harry draait zijn hoofd om te zien waar Dan is en hij probeert naar hem toe te lopen, maar Zayn pakt Harry's arm opnieuw om hem te stoppen.

"Fuck you Styles!" Snauwt Dan. Jace stapt tussen hen. Eindelijk doet hij iets.

"Wacht maar tot je kleine.." Begint Dan.

"Houd je bek verdomme." Snauwt Jace en Dan sluit zijn mond.

Dan kijkt naar me en ik neem een stap naar achteren. Ik vraag me af wat Jace bedoelde met 'het zat er al aan te komen.' Een paar minuten geleden leek het nog goed te gaan tussen hen.

"Ga naar binnen!"  Roept Harry. Ik weet meteen dat hij het tegen mij heeft.

Ik besluit naar hem te luisteren, voor deze keer, en ik draai me om en haast me het huis in. Ik weet dat iedereen naar me staart, maar dat maakt me niet uit. Ik duw me door de mensen heen en haast me naar Harry's kamer, gelukkig is de deur niet op slot. Ik ben het vast vergeten op slot te doen toen ik hier wegging, en ik ontdek een grote rode vlek op het tapijt. Iemand moet hier naar binnen zijn gegaan en zijn drankje gemorst hebben op het tapijt. Geweldig. Ik haast me naar de badkamer en pak een handdoek en maak het nat. Ik doe de deur van Harry's kamer achter me op slot en probeer de vlek weg te poetsen, maar het water maakt de vlek alleen maar erger.

After (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu