Hoofdstuk 24

57.1K 1.3K 342
                                    

Songs for this chapter:

Towers - Little Mix

Wherever you are - 5SOS

——————————————————————————————————-

"Wat in godsnaam was dat? Jij en Harry.. Zijn jullie aan het kloten met elkaar?" Vraagt ze me en ze houdt haar handen quasi geschokt voor haar hoofd.

"Nee! Nee absoluut niet! We.. klooien niet met elkaar." Zeg ik haar. Zijn we dat aan het doen? Nee, we hebben gewoon een keer gekust. Twee keer. En hij heeft mijn shirt uitgetrokken, en ik was hem een praktisch gezien aan het schuren, maar we zijn niet aan het klooien of rommelen of wat dan ook. "Ik heb een vriendje, weet je nog?"

"Dus? Dat betekent niet dat je niet met Harry kan rommelen. Ik kan dit echt niet geloven! Ik dacht dat jullie elkaar haatten. Nouja, Harry haat iedereen maar ik dacht dat hij jou meer haatte dan hij normaal gesproken iemand haat." Lacht ze. "Wanneer gebeurde dit ooit.. Hoé gebeurde dit?"

Ik ga op haar bed zitten en haal mijn vingers door mijn haar. "Ik weet het niet.. Nouja, zaterdag toen jij wegging van het feest kwam ik op zijn kamer terecht omdat een creep probeerde om me te betasten en toen zoende ik Harry. We beloofden er nooit over te praten maar toen kwam hij vandaag langs en begon hij te klooien.. niet op die manier." Zeg is snel als ik haar lach zie groeien. "Hij gooide mijn spullen in de lucht en ik duwde hem en toen zijn we op de een of andere manier op mijn bed geëindigd." Vertel ik haar. Ik realiseer hoe erg dit alles klinkt. Ik gedraag me echt 'sletterig', net als mijn moeder zei. Ik hou mijn hoofd in mijn handen, hoe heb ik dit Noah aan kunnen doen, alweer?

"Whoa.. dat klinkt hot." Zegt Steph en ik rol mijn ogen.

"Dat is het niet, het is vreselijk en verkeerd. Ik hou van Noah en Harry is een zak. Ik wil niet een van zijn andere meisjes zijn."

"Je kan veel van Harry leren.. weet je wel, seksueel gezien." Zegt ze en mijn mond valt open. Is ze serieus? Is dat iets wat zij zou willen.. wacht heeft ze dat gedaan? Zij en Harry?

"Echt niet, ik wil niets van Harry leren. Of van iemand behalve Noah." Vertel ik haar. Ik kan me niet voorstellen dat Noah en ik zo zouden zoenen. Mijn gedachten herhalen Harry's woorden 'Je bent zo sexy Tess.' Zei hij. Noah zou zoiets nooit zeggen. Niemand heeft me ooit zo genoemd. Ik voel mijn wangen rood worden wanneer ik daaraan denk. "Heb jij dat gedaan?" Vraag ik haar. Ik moet weten of zij en Harry met elkaar geslapen hebben.

"Met Harry? Nee, nou, ik heb geen seks gehad met hem maar we hadden heel even iets toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, hoe gênant het ook is om toe te geven. Maar het werd niets tussen ons, we waren een soort friends with benefits voor ongeveer een week." Zegt ze alsof het niets is. 'Vrienden met behoeften'? Ik kan het niet helpen om jaloers te zijn.

"Oh.. benefits?" Vraag ik, mijn mond is droog en ik ben een beetje geïrriteerd door Steph.

"Ja, niets groots. Gewoon een paar hete zoenpartijen, een paar aanrakingen. Niets serieus." Zegt ze. Ik ben niet verrast, maar ik wou dat ik het niet had gevraagd.

"Heeft Harry veel friends with benefits?" Ik wil het antwoord niet weten, maar ik kan mezelf niet stoppen om het te vragen.

"Ja, dat klopt. Ik bedoel, niet honderden, maar hij is een best.. actieve jongen." Zegt ze  en ik kan zien dat ze het minder erg maakt dan het eigenlijk is. Ik maak voor mezelf de beslissing - voor de zoveelste keer - om bij hem uit de buurt te blijven. Ik zal nooit iemands 'friend with benefits' willen zijn. Nooit. "Hij doet het niet om gemeen te doen of om meisjes te gebruiken, ze gooien zichzelf letterlijk op hem en hij laat ze vanaf het begin al weten dat hij niet date." Verdedigt ze hem. Ik herinner me dat ze dat al eerder heeft verteld.

After (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu