Hoofdstuk 37

56.2K 1.1K 37
                                    

Harry klimt van het bed en loopt naar de kast. Hij opent de eerste lade en haalt er een blauw met witte onderbroek uit en houd ze in de lucht met een afkeurende blik op zijn gezicht.

"Wat?" Vraag ik en ik ga tegen de kussens aan zitten.

"Deze zijn afgrijselijk." Zegt hij en ik lach.

Mijn eerdere vraag of de kleding in de kast al eerder gedragen is, is nu beantwoord. Liam's moeder of Harry's vader moet deze kleding gekocht hebben voor Harry. Best verdrietig, als je het zo bekijkt, dat ze kleding kopen en de kast vullen in de hoop dat Harry een keer langskomt.

"Zo erg zijn ze niet," Vertel ik hem en hij rolt zijn ogen. Ik twijfel of iets zo goed staat als zijn zwarte boxers maar dan opnieuw, kan ik me niet voorstellen dat iets slecht staat bij Harry.

"Ha, vast. Ik ben zo terug." Zegt hij en loopt de kamer uit in alleen zijn natte onderbroek.

Oh god, wat als Liam hem ziet? Dat zou zo vernederend zijn. Ik moet morgenochten Liam meteen vinden om wat dingen uit te leggen. Wat ga ik eigenlijk tegen hem zeggen? 'Het is niet wat het lijkt, we waren gewoon aan het praten en toen stemde ik in om hier vannacht te blijven en ben ik op de een of andere manier in mijn onderboek en zijn shirt beland en gaf hem een handjob?' Dat klinkt vreselijk. Ik moet morgenochtend maar iets bedenken. Ik leg mijn hoofd op de kussens en staar naar het plafond. 

Ik twijjfel of ik op moet staan en mijn mobiel te checken terwijl Harry in de badkamer is maar dat doe ik toch maar niet. Het laatste wat ik nu nodig heb, is het lezen van de sms'jes van Noah. Hij is waarschijnlijk in paniek maar, eerlijk gezegd, zo lang hij mijn moeder niets vertelt maakt het me minder uit dan het zou moeten. Als ik heel eerlijk ben met mezelf, heb ik niet hetzelfde gevoeld voor Noah sinds ik Harry heb gezoend voor de eerste keer.

Ik weet dat ik van Noah houd, ik heb altijd van hem gehouden maar ik begin me nu af te vragen of ik van hem hou als een vriendje en iemand waar ik de rest van mijn leven mee door wil brengen of dat ik van hem hou omdat hij altijd zo'n goed persoon voor me is geweest. Hij is er altijd voor me en op papier zouden we perfect voor elkaar zijn, maar ik kan de manier waarop ik me voel met Harry niet negeren. Ik heb nog nooit zulk soort gevoelens gehad. Niet alleen sexueel gezien, maar ook hoe hij me vlinders in mijn buik geeft door alleen al naar me te kijken, hoe wanhopig ik ben dat ik hem wil zien, zelfs als ik boos op hem ben, en nog wel het meeste hoe hij iedere keer mijn gedachten binnendringt zelfs als ik mezelf ervan probeer te overtuigen hoe erg ik hem haat.

Harry is een deel van mij geworden, hoe hard ik het ook probeer te ontkennen. Ik lig in zijn bed, hij heeft hier waarschijnlijk nog nooit geslapen, maar ik ben hier met hem in plaats van Noah. Dan gaat de deur open en wordt ik uit mijn gedachten gehaald. Ik kijk op en zie Harry gekleed in schone geruite boxers en ik giegel. De boxer is een beetje te groot en ze zijn langer dan zijn normale onderbroek maar het zicht is zeker niet verkeerd.

"Ik vind ze leuk," Lach ik en hij rolt zijn ogen naar me voor hij het licht uit doet en de tv aanzet. Hij klimt terug in bed en ligt dichter bij me dan ik had verwacht, ik weet ook nooit wat ik van hem moet verwachten.

"Nou, wat ga je me vertellen?" Vraagt hij en ik krimp ineen, ik hoopte dat hij het niet ging vragen.

"Niet zo verlegen doen nu, je hebt me net laten komen door mijn boxers heen." Zegt hij en haalt me dichter naar zich toe. Ik verstop mijn hoofd in het kussen en hij lacht. 

Ik kijk op en Harry veegt een plukje haar uit mijn gezicht, achter mijn oor voor hij me voorzichtig een kus geeft op mijn lippen. Het is de eerste keer dat hij me zo kust en het voelt intiemer dan wanneer we met tong kussen. Hij legt zijn hoofd weer op het ussen en pakt de afstandsbediening om van kanaal te wisselen. Ik wil dat hij me vasthoud tot ik in slaap val maar ik heb het idee dat Harry niet zo'n knuffelig type is. "Voor jou wil ik goed zijn, Tess,"  Zijn woorden van vanavond spoken rond in mijn hoofd en ik vraag me af of hij ze meende of dat hij gewoon heel dronken was.

After (Nederlands/Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu