18

94 10 11
                                    

Met tranen in mijn ogen ren ik op Brody af en we belanden in een knuffel.

'Dus dat is de famous Brody?' Blake komt aan lopen. 'Ik denk het. Damn, ik werd gemist',zegt Brody als hij me aan kijkt en ik knik.

'Je bent een bitch',zegt hij en ik kijk hem vreemd aan. 'Ik weet wat er aan de hand is. Zodra zij hun show hebben, vertel jij jouw kant van het verhaal.'

'Jongens! Nog een half uur.' Bob komt aan lopen. 'Ha, Brody was het toch?' Brody knikt. 'Het is leuk dat je komt kijken. Ik hoop dat je Brandy wat vrolijker kan maken',zegt Bob.

'Brandy? Wat zei ik nou? No more sad faces',zegt Brody en ik lach schaapachtig. 'Kom.' Brody trekt me mee naar een rustige plek en laat zich vallen op een van de boxen die er staan.

Onhandig klim ik er op. Vanaf hier kunnen we het podium zien. Ik zwaai naad Mikey die gek doet. Lachend zwaait hij terug.

'Vertel.' Brody staart me aan en ik begin te praten. Ik gooi alles wat er is gebeurt er uit. Over hoe ik ben gevallen voor Mackenzie en hoe het nu is.

Als ik klaar ben, kijkt Brody me aan. 'Jij gaat het na de show fixen. Jullie zijn allebei verliefd op elkaar en ook niet zo'n beetje ook',zegt hij en mijn wangen worden rood.

'Je vind hem leuk!',roept Brody en ik word nog roder. 'Brandy! Knuffel',roept Blake en ik spring van de box af.

'We moeten stage op',zegt Harvey. 'Nu al? Wow, time flies',zeg ik en lach. Ik open mijn armen en iedereen geeft me een voor een een knuffel.

Bij Mackenzie knuffel ik hem extra stevig. 'Ik wil even praten na de show',fluiter ik en wrijf over zijn rug. Hij kijkt me met waterige ogen aan.

'Vertrouw me.'

'Show time!',roept Bob. 'Show, show, show time!',roept Brody en danst gek. Ik begin te lachen. 'Doet hij altijd zo?' Bob kijkt ons vreemd aan.

Ik knik. 'Meestal wel.' 'Hey! Zullen we een video opnemen?' Brody kijkt me aan.

'We kunnen niet veel geluid maken',zeg ik en wijs naar het podium. 'Jullie kunnen in de kleedkamer gaan zitten',zegt Bob en ik knik.

Ik trek Brody mee. 'We gaan Wherever You Are coveren',zegt Brody. 'Gewoon acapella.'

Ik knik en gooi de deur open. Ik ren naar de bank en laat mezelf er op vallen. Brody doet me na en valt op me.

'Ga van me af ezel',zeg ik en hef mijn knie op. Brody gilt en valt op de grond. 'Karma.'

Brody jammert en slaat me. 'Zet een streep door dierenmishandeling',zeg ik en Brody lacht.

'Waar is je camera?' Ik wijs naar mijn tas en hij pakt de camera er uit. 'Ik zit te denken, we zetten hem daar op tafel neer',zegt Brody en staat op.

Hij zet mijn camera op en trekt me mee naar de camera. 'One, one two, one two three',zegt Brody en ik schiet in de lach.

'Welkom bij een nieuwe cover op Brandy en Brody.'

---

* schraapt keel *

* stapt op podium *

* zoekt blaadje *

* kijkt zaal in *

Nee, dit is geen sentimenteel dankwoord omdat ik de 489 reads heb gehaald. WOW bijna 500.

Maar

Maar

Na eindelijk is het zo ver

Na 14 jaar

Na 14 jaar

Is mijn fav chinees 14 geworden.

-DuhItzEva

HAPPY BIRTHDAY BISH

I LOVE YOUUUUU❤❤❤❤❤




wherever you areWhere stories live. Discover now