6

160 11 24
                                    

'Als een van jullie gaat gillen, slacht ik jullie af. Brandy, wordt waker' Iemand prikt in mijn zij en ik schiet omhoog. 'Ze is gewoon in slaap gevallen met de pizza doos',zegt Mackenzie.

'Huh',mompel ik en een gaap verlaat mijn mond. 'Ik wil niet naar school.' 'Dat hoeft ook niet. Je hebt vakantie en je bent mee op tour',zegt Blake en ik open mijn ogen.

'Oh cool',zeg ik en sta op. 'Kom we gaan naar de bus. Dan kunnen we verder naar de volgende locatie',zegt Andy. 'Neem de moeite niet om de naam te zeggen, ik ken Amerika niet',zeg ik.

'Same!',roept Mackenzie. 'De britten are taking over.' 'Yes, Sol!',roep ik en volg de groep naar buiten. 'Wie van jullie heeft mijn pizza?' Hunter komt aanlopen met mijn pizza doos en ik pak hem aan.

Ik maak de doos open en haal er een puntje uit. 'Vroeger wilde ik altijd trouwen met pizza en nu weet ik waarom',zeg ik en neem een hap.

'Jij kan ook eten',zegt Blake en trekt zijn wenkbrouw op. 'True',zeg ik en doe de doos weer dicht. 'Ik ben klaar wakker.'

'Ik breng Ashton even naar bed' Hunter wijst naar zijn jongere broertje die vermoeid uitziet en iedereen knikt. 'Ik ga ook pitten',zeg ik en wrijf in mijn ogen. 'Net was je klaar wakker. Ik snap meiden niet'

Mackenzie en Harvey kijken me teleurgesteld aan. 'Het is een heftige week geweest, je moet doen wat je wil',zegt Nick en de andere Nick knikt.

'Als jij iets niet wil, moet je het aangeven',zegt Mark en ik glimlach zwak. Blake geeft me een knuffel en zo volgt iedereen. 'Slaap lekker, kiddo',mompelt Harvey.

Ik glimlach en volg Hunter naar de bunks. 'Slaap je serieus in een Vancouver trui?' Hunter kijkt me vragend aan en ik knik. 'Canada is koud, vooral als de verwarming drie keer per week stuk is',zeg ik.

Hunter knikt begrijpend. 'Ik zal zachtjes zijn',zeg ik als Hunter het gordijntje van Ashton's bunk dicht doet.

'Ik ben wel wat gewend hoor',zegt Ashton. 'Mooi, ik snurk niet',zeg ik. 'Maar deze nachten worden een hel.'

~x~

Met een benauwd gevoel schiet ik omhoog. Ik stoot nog net niet mijn hoofd aan de bunk die boven me zit. Ik weet alleen waar Ashton en Blake slapen, de rest is me een raadsel.

Ik kijk op mijn telefoon. Half zeven in de ochtend. Tot mijn verbazing rijdt de bus niet en een geur van benzine en vakantie komt mijn neus binnen.

Ik besluit mijn bunk te verlaten en stap voorzichtig uit mijn bunk, bang dat ik degene onder me wakker maak.

Ik loop verder, voorbij de douches en open de deur die ons scheidt van de plek waar de chauffeur zit. Tot mijn verbazing staat de deur van de tourbus open.

'Goedemorgen, denk ik',fluister ik en stap op mijn blote voeten de tourbus uit. In de verte zie ik de contouren van de zonsopgang.

'Goedemorgen, Brandy' Joel kijkt me aan. 'Kan je niet slapen?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik kreeg het benauwd',mompel ik.

'Ah, dat is akelig. Ik maak de bus en mezelf klaar om straks vijf en half uur te gaan rijden naar Atlanta',zegt Joel.

'Damn',mompel ik. 'Dit geeft me een vakantie gevoel.' 'Yes, een van de redenen waarom ik mee tour als chauffeur. Je ziet veel van Amerika',zegt Joel.

Ik knik. 'Eigenlijk is mee touren een van de beste manieren om de wereld te zien. Je ziet niet veel van de steden, maar wel van de omgeving',zeg ik en Joel knikt.

'Ze krijgen echt wel vrije dagen om steden te bezoeken, maar we hebben pas een show gehad' Ik knik weer. 'Dit moet ik vaker doen, de volgende tour wordt die van Shawn Mendes',zeg ik.

Joel lacht en gebaart dat ik de bus in moet. 'Op naar Atlanta',zegt hij en ik stap de bus in.

---

Oh yeaaaah and she flirts with your friends

wherever you areWhere stories live. Discover now