2

211 15 24
                                    

'Kom, we gaan skypen met Hunter en Aaron',zegt Blake en trekt me mee. 'Blake heeft zijn beste vriendin terug. Dit is schattig' Blake en ik kijken Austin dood aan.

'Wat?' 'Wat',zeg ik. 'Ik kan het gewoon goed met Blake vinden, omdat wij elke zomer bij jullie zijn.' 'Ze had vroeger in Kent een beste vriend en die heette Harvey',zegt mijn moeder. 'Ze waren ook schattig.'

'Ik herinner me dat niet meer. Ik was zes volgens mij en hij zeven. Ik weet alleen dat hij Harvey heet',zeg ik. 'Harvey Cantwell?' Blake kijkt ons aan. 'Ja, ja. Harvey Cantwell. Hoe zo?' Mijn moeder kijkt enig sinds verbaast.

'Die tourt ook mee. Hij heeft me ooit vertelt over een beste vriendin',zegt Blake. 'Dit wordt ongemakkelijk',mompel ik. 'Nee, dit wordt cute. Mijn twee beste vrienden die na tien jaar elkaar weer gaan zien',roept Blake.

'Ze vond hem leuk. Ik weet het zeker!' 'Mam! Stop. Ik was zeven',mompel ik en kijk naar mijn schoenen. 'Ik pest je maar',zegt ze.

'Kom, Brandy. We gaan skypen',zegt Blake en trekt me mee naar boven. 'Is dat Ariel?' Ik wijs naar een foto lijstje. Blake knikt. 'Cute.'

Blake glimlacht en zet zijn computer aan. 'Heb jij een vriendje of vriendinnentje?' Ik schud mijn hoofd. 'Wel gehad',zeg ik. 'Je bent bijna achttien toch?' Ik knik.

'Maar zo voel ik me niet' 'De jongens van de bos tour zijn jonger dan achttien. Sommige niet',zegt Blake en ik knik.

'En we zijn verbonden met Aaron en Hunter',zegt hij. 'Cute',mompel ik. 'Ze kunnen je horen eh',zegt Blake. 'Oh hoi. Ik heb een jetlag weet je.'

'Het is maar twee uur tijdsverschil',zegt Blake. 'Guys, dit is Brandy. Dat kind wat mee tourt. Wat ik heb verteld.'

'Dus jij praat over mij? Ik prik jou als je niet uit kijkt',zeg ik en kijk Blake scheef aan.

'Eindelijk iemand die Blake op zijn plaats zet',zegt Aaron. 'Wat doe ik nou weer dan?' Blake kijkt verbaasd. 'Je laat scheten en gooit water over me heen, als ik slaap',zegt Hunter.

'Sane here',zegt Aaron. 'Yo, hier ook',roept iemand. 'Brandon, get out. Ik ben aan het skypen',roept Hunter. 'Boeit me niet. Oeh, wie is dat meisje?'

'Blake, aan de kant. Mijn benen zijn moe',zeg ik en probeer hem van de stoel te duwen. 'Nee, ik wil zitten. Kom maar op mijn schoot' Blake trekt me op zijn schoot.

'Ze is best knap',zegt Brandon. 'Ze is te oud voor je. Ze is bijna achttien, maar ik denk eerder dat ze zeven is',zegt Blake. 'Ik sla je in je ballen hoor',dreig ik.

'Friendship goals. Ik mag haar nu al',zegt Hunter, 'Aye',roep ik en glimlach breed. 'Brandy is het kind dat iedereen mag en zij mag iedereen',zegt Blake.

'Ze is cool, maar ik ben bang voor eventuele pranks',zegt Aaron. 'Dat is geraden ja. Ik ben dan wel het enigste meisje, maar hey' Ik begin te grijnzen.

'Die ene vakantie naar Hawaii is niet goed voor je geweest.'

'Damn, dat is lang geleden.'

---

HIYAAWAAA

wherever you areWhere stories live. Discover now