Bölüm.30

201K 9K 535
                                    

Her geçen gün daha da büyüyor ailemiz. Hepinize yürekten sevgi ve teşekkür gönderiyorum. Varlığınıza bin şükür 🫰🙏

Hikâye kaldığı yerden devam ediyor...

Hikâye kaldığı yerden devam ediyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keyifli okumalar...
&

Uygar

Araba deponun önünde durunca, öfkeyle arabanın kapısını açtım ve yürümeye başladım. Kadir de kendi arabasından inerek peşimden geldi. Adamlarıma dönüp bağırdım:
"Burada bekleyin!"

Ofisime doğru yürüyüp içeri girdim. Erdinç bizi görünce ayağa kalktı ve ceketinin önünü ilikledi. Koltuğuma oturdum ve bana korkuyla bakan adama baktım. Elleri titriyordu. Sonra gözlerimi Erdinç'e çevirdim. Boğazını temizleyerek konuşmaya başladı: "Dosya önünüzde Uygar Bey. Yahya hiçbir şeyden haberi olmadığını iddia ediyor. Ama banka hesabını araştırdım. Sekiz gün önce hesabına yüklü miktarda para yatırılmış. Parayı yatıran kişiyi de araştırdım. Sahte bir kimlik ve öyle bir şirket yok. Buyurun, sorgusuna siz devam edin."

Çenemi sıktım ve burnumu çekerek önümdeki dosyaya baktım. Sonra tiksinerek Yahya'nın suratına baktım ve sordum.
''Sen mi konuşursun? Yoksa ben kendi yöntemlerimi mi kullanayım?''

Yahya dehşetle bana bakarak cevap verdi.
''Uygar Bey. Benim bu olayla bir ilgim yok. Geçen ay birine sahte bir kimlik ve pasaport yaptığım doğrudur. Ama kim olduğunu bilmiyorum. Selim itiyle benim işim olmaz. Sana karşı gelmek benim ne haddime? Ben her zamanki gibi işimi yaptım. Sıradan bir işti. Hem Kadir Abi beni bilir.''

Kadir dişlerini sıkarak bağırdı. ''Ben ne bilirim lan seni sokuk? Karıştırma beni. Ne bok çevirdiysen anlat, yoksa ben o bokları sana yedirmeyi iyi bilirim!''

Yahya ellerini havaya kaldırarak yüzüme baktı ve yalvarmaya başladı.
"Abi, yemin ederim sıradan bir işti. Benim ne Selim şerefsiziyle ne de organ mafyasıyla ilgim yok. Yalvarırım, inan bana."

Yumruğumu masaya vurarak haykırdım.
"Oynama lan bana! Sıradan bir iş için mi aldın çuvalla parayı? Karşında kim var senin?"

Yahya korkuyla konuşmaya devam etti.
''Doğruyu söylüyorum. Adamın adı Sait Kaya. Zamanında uyuşturucu işinden içeride yatmış. Firar edince de polis peşine düşmüş. Tövbe etmiş ve yeni bir başlangıç yapmak için yeni bir kimlik istemiş. İstersen araştır. Adam toprak zengini. Benim adımı vermişler. Ben de ona Rasim Tekin adına yeni bir kimlik çıkardım.''

Burnumdan soluyarak Erdinç'e baktım. Erdinç başını salladı ve bilgisayarın başına geçti. Kadir'e baktım ve sinirle bağırdım.
''Alın bunu. Araştırma bitene kadar beklesin. Söyledikleri yalan ise beynine sıkın. Leşini de köpeklere atın!''

Kadir tiksinerek Yahya'ya bakarak bana cevap verdi.
''Emrin olur abi. Olmuş bil!''
Sonra da Yahya'yı dışarı çıkardı. Erdinç'e baktım ve sordum.
''Zeus'un kamera kayıtları incelendi mi? Adamların durumu nasıl?''

KESKİNWhere stories live. Discover now