Bölüm.2

327K 11.2K 2K
                                    

Aman Tanrım! 😍
Bu nasıl bir sevgidir? Herkese çok teşekkürler. Bu yüzden size bir bölüm daha atıyorum ve ardından bir bölüm daha gelecek.

 Bu yüzden size bir bölüm daha atıyorum ve ardından bir bölüm daha gelecek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keyifli okumalar...

&

Adam, üzerine tam oturmuş siyah bir smokin giymişti. Ceketin altına giydiği beyaz ipek gömleği ve yakasına taktığı siyah papyonuyla muhteşem görünüyordu. Yüzündeki sert ifade ve kendinden emin tavrıyla ilgi çekiciydi; şıklığının yanı sıra keskin bakışlarıyla da çekiciliğin ne demek olduğunun âdeta kanıtıydı.

Koluma dokunan parmaklarla kendime geldim. Sanki derin bir uykudan uyanmış gibi sersemdim. Ece telaş içinde yüzüme baktı ve sordu: "Zeynep, iyi misin canım? Sana seslenip duruyorum. Birden rengin bembeyaz oldu."

Gülümsemeye çalışarak cevap verdim: "İyiyim canım. Sadece dalmışım. Hem salon da çok sıcak. Sanırım üstümde böyle bir ortamda olmanın telaşı var. İlk defa böyle büyük bir organizasyonda görev alıyorum, heyecanlandım. Merak edilecek bir şey yok, hadi biz işimize bakalım."

Servis arabasıyla masalara içki servisi yapmaya devam ettik. Adam konuşmasını bitirince salonda bir alkış tufanı koptu. Salondaki herkes, özellikle de kadınlar adama resmen yiyecek gibi bakıyorlardı. Son olarak herkese iyi eğlenceler diledi ve oturacağı masaya doğru yürüdü. Dikkatle onu inceliyordum. Boyu oldukça uzundu ve fit bir vücudu vardı. Sürekli spor yaptığı belliydi. Asil bir şekilde yerine oturduğunda, şaşkınlıkla arkasında hazır olda bekleyen diğer adamlara baktım. Bu adamlar onun koruması olmalıydı.

Adamın yanında oturan sarışın kadına baktım bu kez de; güzel bir kadındı.
Oturmuş olmasına rağmen mükemmel bir fiziğe sahip olduğu belliydi. Ateş kırmızısı elbisesiyle çekiciliğine çekicilik katmıştı. Elbisenin derin bir göğüs dekoltesi vardı ve kadın gözlerini bir an olsun adamdan alamıyordu. Bu kadın onun sevgilisi olmalıydı. Ama adam bir an olsun gülmüyor, ciddi bir ifadeyle yanında oturan adamla konuşuyordu.

Nedensiz bir şekilde hüzünlendim. Sonra saçmaladığımı fark edince işime odaklanmaya çalıştım. Masaların arasında servise devam ederken sonunda adamın bulunduğu masaya geldik. Bakışlarımı yerden kaldırmak istemiyordum. Zaten adamın beni hatırlayacağını da sanmıyordum. Hem ne diye beni hatırlasındı ki? Bu düşünce bile bana kendimi tuhaf hissettirmişti. İçimden kendime "Kendine gel, sakin ol," diye telkinlerde bulundum ve yüzüme sahte bir ifadesizlik yerleştirdim.

Adamın hemen sağ tarafındaydık. Sırf o tarafa bakmamak için servis arabasında bulunan kadehlerle ilgileniyor ve içkileri hazırlıyordum. Sebebini bilmesem de beni tanımasından korkuyordum.
Ece gayet resmi bir şekilde sordu: "İçecek olarak ne alırdınız efendim?"

KESKİNWhere stories live. Discover now