Part 49

81 8 3
                                    

   Това ме накара да се замисля. Отношението му казваше "да", но всичко останало спореше. Чувала съм много неща, но те не съвпадаха с това, което се случи. Поклатих глава, нямах представа. Искаше ми се да е така, но не бях попитала. Той не ми помагаше също, защото се беше "представил" зашеметяващо. Ето въпрос, които щеше да ме гложди доста. Защото устата ми не беше способна да сформира въпроса гласно.

- Към девет ме изправи до вратата и след това цяла нощ ме държа будна.

- През прозореца ли влезе?- засмя се Ино.

- Не! Писахме си.

- Пф.- засмя се Хина, която определено беше червена.

- Значи останаха те с Наруто.- плесна с ръце Ино, подсмихвайки се широко.

- М о Л я !

- И аз ще ударя едно рамо. Как да пропусна да се включа в това.

Вероятно онази директорка очакваше от мен да се появя в кабинета й още преди да е ударил първия звънец. Но вече бях решила как да постъпя. Нямаше да й позволя да ме води за носа повече. Първоначалния шок от нейното "величие" отдавна беше преминал. Сега за мен тя беше просто една самотна, сърдите госпожа. Единственото, което я правеше различна от другите преподаватели тук беше сина й. Тя дори не заслужаваше да се държа с нея различно. Не беше никаква директорка, в очите ми. Вече не.

Още от втория час знаехме, че Итачи ще се появи след часовете и ще започне контраатаката си. Аз чух от Ино, която беше повече от щастлива, че ще дойде за нея. Побързах да информирам Саске, на когото дължах първата позиция. Повече никога нямаше да научава след някого другиго.

- Това е брат ми,- заговори той на скупчения ни отряд.- Ще си късметлийка, ако не те затисне направо пред кабинета й.

Очите на Ино се разшириха и реши да седне. Бяхме се скупчили около общия ни чин със Саске и опитвахме да не бъдем чути. В момента, в които Блонди осмисли информацията, тя се подсмихна вулгарно. С Хината вече знаехме какво ще последва, но не и Наруто и Саске. Май забравих да вметна, че нямаше измъкване, докато той рус клонинг на Ино не научи всички детайли.

- Значи ми излезе късмета и в двата случая.- заяви Ино, докато се изпъчваше доволна.

- Виждам, че ще сте страхотна двойка!- заяви Наруто на мига, възхитен.

- Как с нейното държание, вие двете сме останали толкова невинни?- уж тихо ме попита Саске, а дъха му ме накара да настръхна на мига.

Пушенето не винаги вредиWhere stories live. Discover now