two sides

50 11 22
                                    

pro změnu ležím, tleskejte mi! 
no, rozhodla jsem se, protože jsem unavená a nic se mi nechce, napsat další část a tentokrát bez skrytého významu v názvu kapitoly, protože prostě je tohle pro mě a vsadím se, že i pro spoustu z vás, velmi osobní téma.
dneska bych se chtěla vyjádřit k, jak jsem už zmínila, pro mě velmi osobnímu tématu, které má velice zvláštní místo v mé hlavě a vlastně všude. jde o to, že dle mého názoru má každý dospívající jedinec problémy s hledáním sebe samého. každý z nás si určitě aspoň jednou řekl, jestli to, co teď dělá je to správné a nebo jestli chce žít tak jako žije teď už napořád. jsem si jistá, že spousta z vás měla třeba problémy se sexualitou, se sebou, s čímkoliv.

''teenagers are the most misunderstood people on the planet. they are treated like children and expected to act like adults.''

a tuhle část jsem nazvala takhle z toho důvodu, že já rozhodně tyhle dvě strany mám.
v základu jsem stejná, ale určitě jsem trochu jiná, když jsem sama, když jsem s kamarády nebo s rodinou. řekla bych, že nejlépe poznáte tak ve 4 ráno, kdy bych brečela úplně ze všeho, i z knihy, která není založen na ničem reálném, haha.  protože v tuhle hodinu odhazuju svou nedobitnou, nepříjemnou masku dospívající slečny, která se schovává za sarkasmus a  jsem to prostě já.

taky určitě sdílíme pouze jen ty věci, které chceme a spoustu věcí si necháváme pro sebe, já třeba ano, ale mám lidi, a nemusím je znát sto let, kterým se to nebojím říct a nebojím se,  jak jsem už v některé kapitole řekla, ukázat se nahá. myslím si, že to někdy chce silnou osobnost a kuráž svěřit se s tím, co nás nejvíc trápím a vážně si vážím všech, co to dělají a vy byste měli též. a věřte mi, že vám opravdu pomůže, když se někomu vypovídáte, uroníte pár nebo více slz. a jak jsem už zmínila, jsem tady.

já sebe hledám. a stále se nenacházím, ale důležité je na tom pracovat a bude to znít zvláštně, ale pomáhá mi makeup, ale to jsem se rozhodla, že napíšu speciální kapitolu.

to by pro dnešek mohlo být vše, co vy a vaše stránky? dejte mi vědět v komentářích a nezapomeňte votovat! A ještě mi dejte vědět o čem bych měla psát dál!

vaše citlivka

p. s. taky se hledám v hudbě a v textech, nejlépe člověka poznáte z jeho playlistu

inner rosesKde žijí příběhy. Začni objevovat