you can be anybody you want to be

43 12 12
                                    


zrovna sedím u kadeřnice. ano, opět sedím! noa, nebudu tu přece stát, ne? pche.
a diky tomu mě napadl díl o vlasech, protože nevím jak vy, ale si kromě zubů a obočí všímám vždy vlasů. u kohokoli. čeho vy?

já jsem vystřídala asi milion barev od černé po blond přes pastelové barvy duhy. a ne že bych byla tak stará, abych to všechno stihla, hah. i když si tak přijdu teda.
poprvé jsem se barvila ve třinácti. pro někoho možná brzo, ale nechávala jsem si zesvětlit konečky a myslím, že to bylo někdy v tomhle vánočním čase, takovej můj malej zázrak. protože mamka samozřejmě původně nechtěla, ale ona se barví taky a nebylo to nějaký extra barvení.
a pak to se mnou jelo, už se mi to nelíbilo, tak jsem si nechala vlasy sestříhat a vypadala jsem jako špatnej smeták. nechala jsem to dorůst a obarvila se na tmavší hnědou.
vždycky jsem se barvila sama a pak se ostříhala na krátko. ano sama. byla jsem prostě divná a pořád jsem.

''a woman who cuts her hair is about to change her life.''
                                         -coco channel

odbarvila jsem si vlasy na červeno a potom zase na hnědou a konce na růžovou, modrou, fialovou a mix.
prostě láska k lgbt se projevila na mých vlasech, haha.
a pak nastala rapidní změna a rozhodla jsem se odbarvit úplně na tu bílou až šedou. a vlasy úplně na krátko a vyholené po stranách a jsem zamilovaná!

dneska jsem to hodila na růžovo fialovou,  vždycky jsem byla jiná a už mě to hlavně nudilo, barvu vlasů jsem střídala každý měsíc skoro a bylo to jednodušší tu změnu udělat. teď je to horší.

dokonce vám můžu říct takovou funny story, chcete? chcete. šla jsem kdysi do klubu, jen jednou! přísahám! a ten typek mě tam nechtěl pustit, že prý ta holka na občance nejsem já. a začal mě zkoušet z toho, kde žiju a tak. prosím vás, kdybych tu občanku ukradla, snad se to naučím, ne?

a co vy? rádi měníte svou identitu? to si myslím, že vlasy dělají. dejte mi vědět v komentářích a nezapomeňte votovat!

váš unicorn

p.s. děláme si srandu, že mám na hlavě čtyři vlasy, lol

inner rosesWhere stories live. Discover now