what i want

69 15 19
                                    

opět sedím v přetopeném, ale momentálně na mé poměry až moc prosvětleném autobuse, ano, dokonce i změna dopravního prostředku.
jedeme se školou zpátky z Vídně a doufala jsem, že na mě dýchne vánoční nálada, protože jsme navštívili i trhy a hádejte? niiic, co vy? těšíte se na vánoce?

ale teď jsem chtěla napsat pár řádků o snech a o tom, co chci.

''come with me where dreams are born and time is never planned.''
                                         -peter pan

mým snem od plenek snad, byl londýn a celkově uk, irsko. to prostě miluju z celého srdce. miluju počasí, jídlo, lidi, jednoduše všechno. chci tam odjet a opustit to tady.

měla jsem v plánu jít studovat tam, vybrala jsem si školu, jela kvůli tomu na veletrh vysokých škol, abych zjistila o co go (můžu z fleku do anglie, lol), no a fakt jsem byla přesvědčená, že půjdu, ale teď o tom polemizuju. samozřejmě, je to můj sen a vím, že budu litovat, když se rozhodnu tam nejít, ale zase je to strašně moc věcí a a dokonce jsem začala pochybovat o své angličtině, což JAKOŽE OMG. ZASTŘELTE MĚ. byla by výhoda toho, že bych nedělala přijímačky, jen byl napsala motivační dopis a učitelka by mi udělala úžasně nádherný posudek a všechno by bylo v pohodě, ještě bych dostala test, aby věděli moje english skills. co vy? jít do toho?

momentálně mám takové dva největší sny a tím druhým je napsat knihu.
já ani nevím, jak mě to napadlo, ale líbilo by se mi, aby něco neslo mé jméno. dost egoistický? to ještě nic není, haha. líbilo by se mi mít knihu básní, nějakou svou zpověď, klidně něco jako tohle a líbilo by se mi to mít v angličtině!

ahh...

samozřejmě mám spoustu dalších snů, ale tyhle jsou pro mě nejvíc reálný a momentálně stojí na prvním místě všech přání.

a co vy a vaše sny? podělte se se mnou v komentářích a nezapomeňte votovat!

váš snílek

inner rosesOnde as histórias ganham vida. Descobre agora