inner roses

128 19 13
                                    

asi by bylo vhodné vysvětlit název této knížky, co?
i když se mi upřímně docela dost líbí ta představivost, kterou můžete využít a zapojit svou fantazii, což je vlastně představivost. pěkný Deniso.

ale abych to nějak shrnula a mohla se potom konečně pustit do toho, co jsem tady chtěla psát, tahle knížka bude o mých názorech a postojích a samozřejmě tady nebude chybět trocha slz a smíchu, budu se prostě snažit vám ukázat nahá. ne, že bych sem postovala fotky, doufám, že chápete, haha.
takže abych teda vysvětlila myšlenku této knihy. název zní inner roses alias my beautiful mess. abych vám ho objasnila. celý se to vlastně ukrývá ve mně a opravdu to doslovně znamená vnitřní nebo nejniternější růže, protože já růže miluju z celého srdce a moje duše bude jedna velká černá růže, lol.
trochu bláznivý, co?

jinak tím druhým názvem chci vyjádřit to, že mám v sobě hrozný zmatek, jak v hlavě tak i v životě a mám chuť se s vámi podělit, jelikož mám pocit, že spousta lidí to prožívá stejně a tímhle bych vás chtěla vyzvat, že mi můžete kdykoliv napsat a nemám problém vám dát nějakou osobnější sociální síť a nebo klidně jen ve zprávách, prostě chci říct, že jsem tady a dokážu skvěle vyslechnout.

''she's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.''
                                         -anonymous

váš malý alien

inner rosesKde žijí příběhy. Začni objevovat