till the end

92 17 24
                                    

'i survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me'

takže tento název zní možná sebevražedně, jako začátek pásky? chápete ten joke?
možná jako název mé písničky? ale chyba, je to jen lehce matoucí název za kterým se skrývá tetování.
které je, jak je vám doufám známo,  navždy.
tetování je moje srdcová záležitost, chtěla jsem jedno snad od třinácti a hádejte, co se stalo po mých 18 narozeninách? doufám, že vám všem došlo, že JSEM SE NECHALA POTETOVAT. pojďme slavit, po 5 letech se mi splnil můj sen. vážně to byl sen. chtěla jsem mít vytetované něco na kůži, něco, co pro mě bude mít osobní hodnotu a něco, na co se budu s radostí dívat a pyšně to ukazovat.

šla jsem s mamkou, protože se nechala tetovat taky (už potetovaná byla, jen šla na další). v čem jsem měla taky štěstí je to, že právě máma už tetovaná je a myslím, že i to mělo vliv na to povolení k ''poškození'' mé kůže.

já to prostě miluju, jak jsem řekla, je to srdcová záležitost pro mě a jednoduše to miluju. líbí se mi možnost zaznamenat si takhle úplně všechno, opravdu všechno.
a abych se přenesla k věcem, co mám vytetované já. jsem docela text holka, líbí se mi i obrázky, ale nemám žádný nápad na něco, co by se mi líbilo a mělo pro mě právě tu sentimentální hodnotu. nemám nic proti tetování bez toho sentimentálního módu, ale pro osobně to hodnotu nemá a vím, že teď nebudu litovat budu stará.
jinak jsem si navrhovala tetování sama, jsem docela umělecky založená, takže jsem s tím neměla problém.

mám na předloktí a na krku. nebudu vám sem úplně vypisovat mé významy, možná to sem někdy přípíšu a nebo vám třeba odpovím v komentářích, ale teď vám aspoň napíšu, co to je. možná bych mohla přihodit i fotky, kdyby někdo chtěl, ale nechci to teď tím tady zatěžovat.

první dvě tetování jsem si nechala udělat zároveň, nebudeme přece troškařit a bolest mě moc nezajímala, haha.
na mém předloktí je 'the darkest nights produce the brightest stars' a kolem toho dvě růže, což asi chápete proč. a zároveň s tím jsem si nechala dát půl měsíc na krk, ze zadu položit na páteř. protože já a nebe? LÁSKA.

a asi 3 týdny zpátky jsem si nechala dát na předloktí akorát z vnější strany 'i belong deeply to myself', a vážně to miluju.

a co vy a tetování? plánujete nebo máte? dejte mi vědět v komentářích a nezapomeňte votovat!

p.s. votovat? za to slovo mám chuť si dát facku

vaše deep krakatice

inner rosesWhere stories live. Discover now