Son Duyuru

37.8K 3.8K 442
                                    

Merhaba arkadaşlar🌈

Misafir Ruh ailesi olarak ne kadar da büyüdük zamanla. Sizinle olduğum ve bu yolu beraber yürüdüğümüz için gerçekten de mutluyum.

27 yaşındayım ve hayatım boyunca yazı yazmak tek amacım oldu. Orta okulda, lise de hatta üniversite de hep yazdım. Genellikle kendime saklardım ama farklı dünyalar yaratmayı seven bir insan olarak hiç boş durmadım da denilebilir. O zamanlar wattpad yeni yeni var oluyordu ve ben kitabımı yayınlayınca okunmamaktan korkuyordum. Nitekimde kitabımı yayınlayınca okunmadı.

Peki pes ettim mi?

Hayır!

İşte o zamanlar nişanlım Hakan3481  sayesinde daha da emin adımlarla ilerledim. Bir süre sonra da uzun zamandır kafamda beni yiyip bitiren Misafir Ruh kurgusunu yazmaya başladım.

İlk başlarda okundu mu?

Hayır

Onları bırakmak istemesem de her hikayenin bir sonu var. Bizde o sona gelmiş bulunmaktayız. Önceleri kitabım okunmadığı için üzülüp bölüm yazamıyordum ama beni okuyup oy veren ve yorum tek bir kişi için bile elimden geldiğince bölüm geciktirmedim.

Ve hayalet okuyucularım. Sizleri de seviyorum ama hazır kitap bitmişken dönüp bir oy verin be 😂😂😂🤭🤭

Bugüne kadar bana eşlik eden her insana teşekkür ederim. Bilmiyorum bu kitaplar basılır mı. Önceden bunu deli gibi istiyordum ama çokta önemli değil. Bu şekilde herkese ulaşabiliyorum. Sizlerle her an bir araya gelebiliyorum.

Lafı yine çok uzattım. Misafir Ruh kitabımız bitti ama Yan hikaye olarak Orkun'u Var Olmayan Kızda yazacağım.

Umarım oradan devam ederiz.

Hayatta hiç bir sorun çözümsüz değil bir ölümün çaresi yok onun dışında pes etmeyin. Mutlu ve güzel bir hayat için elinizden geleni yapın.

Bizi kurtaracak bir Seren yok belki ama kendi kendimizin de çaresine bakabiliriz

Ve kızlar biz güçlüyüz. Yeter ki kendimize güvenelim 🤛🏻

Sizleri seviyorum.❤️

🙋🏻‍♀️

İnstagramda da beni yalnız bırakmayın.
https://www.instagram.com/tavsan_ktap/

Misafir Ruh -2- MuammaWhere stories live. Discover now