121. Vremuri vechi.

14 1 0
                                    

Povestit de Yoon Gi
Am luat din dulap o pereche de pantaloni de trening negri si un maieu alb si m-am schimbat. Am mers la bucatarie si am luat din frigider o sticla de bere. Am mers in camera si m-am asezat jos pe covor langa pat si am deschis sticla de bere. Mi-am mutat privirea spre usa cand Mi Yeon a iesit din baie imbracata cu rochie neagra scurta si halat alb cu modele florale. S-a asezat pe pat intinsa pe bura si si-a pus capul pe perna inchizand ochii.

Am luat o gura de bere din sticla de bere

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am luat o gura de bere din sticla de bere.
Inca imi amintesc cum era viata mea in urma cu cativa ani pana sa fac parte din Bts. Tata nu a fost niciodata de acord sa ma acup de muzica. Tata a vrut sa ma ocup de ceea ce se ocupa el. Stiam ca nu era pentru mine sa fiu agent federal sub acoperire asa cum era tata si totusi i-am facut pe plac pana ce am luat decizia sa renunt. Cat am fost agent federal sub acoperire am cunoscut-o mult mai bine  pe Mi Yeon. A luat parte la misiuni impreuna cu echipa din carea feceam parte si a ajutata foarte mult. Am simtit mana ei pe umarul meu. Mi-am intors privirea spre ea iar ea s-a ridicat din pat. S-a asezat jos langa pat pe covor si si-a pus capul pe umarul meu. Mi Yeon a fost prima fata pe care am iubit-o din toata inima desi la un moment dat drumurile noastre s-au despartit cand ea a avut o relatie cu altcineva. Mi Yeon a fost prima fata pe care am iubit-o cu trup si suflet. Mi Yeon s-a ridicat de jos si s-a uitat la mine. Mi-am mutat privirea spre ea desi eram încăinca prins in gandurile mele. In ochii ei am putut vedea o uram de dorinta ce o macina pe dinauntru. Acea dorinta ce o macina pe dinauntru era prezenta si la mine. M-am ridicat de jos in timp ce ea s-a apropiat de mine. Mi-am pus mainile pe talia ei si am adus-o mai aproape de mine.
M-am asezat pe marginea patului si am tras-o in poala mea. M-am apropiat de ea lent distanta dintre noi fiind din ce in ce mai mica pana ce am ajuns sa ne sarutam ca si cum lumea s-ar sfarsi chiar atunci.

Adrenalina punea stapanire peste fiinta noastra iar fiecare atingere si fiecare sarut ne facea sa ne completam unul pe celalalt ca un intreg perfect

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Adrenalina punea stapanire peste fiinta noastra iar fiecare atingere si fiecare sarut ne facea sa ne completam unul pe celalalt ca un intreg perfect. Imi plimbam usor mana pe spatele ei gol in timp ce o priveam cum dormea.I-am sarutat scurt umarul gol si i-am soptit ca o iubesc ea zambind in somn Am fost acolo unul pentru celalalt mereu. Ne-am riscat viata sa ne salvam reciproc. Teama ca am sa o pierde era singurul lucru care ma speria.

Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now