21. Prima intalnire.

36 1 0
                                    

Povestit de Baek Hyun

Am deschis usa de la balcon si am iesit pe balcon pentrua lua aer curat. In curte am vazut-o pe Xiao Lu care se plimba prin curte. Am coborat scarile si am mers in curte. Am luat-o prin surprindere si mi-am asezat mainile in jurul taliei ei. Si-a pus mainile peste ale mele si m-a lasat sa o iau in brate si sa o pup pe obraz.
Baek Hyun. Ce spui de o plimbare pe malul marii?
Xiao Lu. Ar fi perfect. Cand vrei sa mergem acolo?
Baek Hyun. Ce spui de acum?
Xiao Lu. Este bine acum.
Am mers la masina si in cateva minute am ajuns pe malul marii. Am luat-o de mana si ne-am plimbat in timp ce am vorbit diferite lucruri pentru a ne cunoaste mai bine. Am luat o pauza din a ne plimba si ne-am asezat pe nisip pentru a vedea stelele.
Baek Hyun. Se spune ca fiecare are steaua lui.
Xiao Lu. Care este steaua noastra dintre toate?
Baek Hyun. Acea stea care straluceste cel mai mult.
Mi-am pus mainile pe picioarele ei si am adus-o mai aproape de mine. Am inceput sa o gadil reusind sa o fac sa rada si sa sa se lase pe spate pe nisip.
Si-a pus mainile pe pieptul meu si m-a impins usor pentru a putea scapa. Am lasat-o sa se ridice de jos si a inceput sa fuga de mine. Am lasat-o sa se duca mai departe de mine stiind ca am sa o prind foarte usor. Am vazut ca s-a oprit pentru a se odihni si am fugit dupa ea. Am prins-o de talie reusind sa o sperii. A vrut sa tipe dar am intors-o cu fata la mine si am sarutat-o. S-a lasat usor in bratele mele si mi-a raspuns la sarut. Am luat-o pe sus pe umar si am mers mai aproape de mare. A inceput sa se zbata pentru a scapa asa ca am potolit-o cu o palma peste fund. S-a oprit din a mai se zbate si am lasat-o jos. M-a privit cu o fata de suparata reusind sa ma faca sa ma simt prost pentru palma pe care i-am dat-o peste fund. Mi-a dat un pumn usor in piept si a inceput sa rada. A reusit sa ma pacaleasca.
Baek Hyun. Vino aici.
Xiao Lu. Nu am sa vin.
Mi-am pus mainile in jurul taliei ei si am tras-o aproape de mine.
Baek Hyun. Sti ca am sa te pedepsesc pentru lovitura de mai devreme?
Xiao Lu. Si ce ai sa imi faci? Ai sa ma mananci? Nu sunt chiar comestibila.
Baek Hyun. Chiar vrei sa stii cum am sa te pedepsesc pentru lovitura?
Xiao Lu. M-ai facut curioasa. Deci raspunsul meu este ca vreau.
Baek Hyun. Pentru asta va trebui sa mai asepti.

 Pentru asta va trebui sa mai asepti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now