49. Confesiunea.

34 2 0
                                    

Povestit de Se Hun

Am vazut ca Lu Miga era ocupata sa faca o salata de fructe cu frisca si mi-a trecut prin minte minunata idee de o speria putin. M-am strecurat incet in spatele ei si am luat-o si mi-am pus mainile pe talia ei reusind sa o sperii.
Nu am mai stat deloc pe ganduri si am ridicat-o de la sol punand-o pe dulap pentru a fi la aceeasi inaltime cu mine. Cine m-ar fi vazut ar fi spus ca am luat-o razna. Mi-am pus pe dulap mainile de o parte si de alta a corpului ei si m-am apropiat de ea.
Se Hun. Imi spui si mie de ce ai plans ieri dupa ce am venit de la repetitii?
Lu Miga. Nu vreau sa vorbesc despre asta. Vreau sa uit de ziua de ieri.
Mi-am pus mana pe obrazul ei ea punandu-si mana peste a mea. Ochii ei mici si caprui ma priveau tristi.
Se Hun. Ce s-a intamplat ieri are legatura cu iubitul tau Liang Hui?
Lacrimile alunecau usor pe obrajii ei. Banuiala mea in legatura cu cauza starii pe care a avut-o ieri era reala.
Lu Miga. S-a despartit ieri de mine printr-un mesaj. Nici mancar nu a avut curajul sa imi spuna in fata.
I-am sters lacrimile de pe obraji cu un servetel. Mi se rupea sufletul sa o vad asa. In tot acest timp de cand sta cu noi m-am apropiat foarte mult de ea.
Se Hun. Stiu un remediu secret care vindeca o inima ranita precum a ta.
Am luat din dulapul de sus o cutie cu bomboane Raffaelo care stiu ca sunt preferatele ei si i-am dat-o. Doar ma privea si incerca sa nu mai planga.
Se Hun. Credeam ca vrei Raffaelo.
Si-a ascuns fata in tricoul meu. Stiam ca va plange asa ca i-am luat fata intre palmele mele si am facut-o sa se uite la mine. M-am asigurat ca nu plange si am pupat-o usor pe frunte.
Am luat din cutie o bomboana si am desfacut-o. Mancase bomboanele din cutie dar nu se vedea nici o mica schimbare in starea ei de spirit. A coborat de pe dulap si m-a prins de mana. Si-a dus mana libera la frunte si a inchis ochii. Cand sa o iau de mana a lesinat in bratele mele. M-am speriat si am strigat la ceilalti. Dupa minute bune in care Lu Miga a fost inconstienta si-a revenit. Nu era prima data cand lesina asa ca am mers la spital sa faca analize. Rezultatele analizelor aratau ca are anemie din lipsa alimentatiei bune.
Daca pana acum a mancat cum a vrut ea de acum in colo vom avea grija xa ea sa manance bine. Asta doar daca va asculta de noi. Dar la cat o stiu de incapatanata nu va fi ceva usor.

 Dar la cat o stiu de incapatanata nu va fi ceva usor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now