3. Un vis ciudat.

200 17 0
                                    

Inca de dimineata m-am trezit cu o durere ciudata in capul pieptului. Era o durere pe care nu a puteam explica. Aveam nevoie de ceva ca sa scap de aceasta durere. Am iesit din camera si am luat de pe masa de pe hol cheile de la masina. Pe hol a venit Jun Myeon  care m-a privit cu parere de rau. Stiam ce este in sufletul meu dupa ce am pierdut-o pe Xiao Lu.
Jun Myeon. Te duci la cimitir?
Yi Xing. Ma duc la biserica.
Am iesit din casa si am inchis usa în urma mea. M-am oprit pentru cateva secunde la iesirea din curtea vilei si am privit cerul. Am mers pe joc pana la biserica iar cand am ajuns mi-am dat jos gluga de la hanoracul pe care il purtam pe sub geaca din piele. Am luat de pe un scaun o perna mica si m-am asezat in genunchi pe ea.
Yi Xing. Simt ca nu mai fac fata acestei dureri pe care o simt. Nu stiu cum sa imi linistesc sufletul si mintea. Nu vreau sa uit. Vreau doar sa nu mai doara. Cand am intors privirea in dreapta mea am vazut o fata care se ruga. M-am ridicat simultan cu ea si am privit-o atent. Era chiar Xiao Lu.
Am lasat lacrimile sa imi cada pe obraji in timp ce o priveam. Mainile ei mici si fine mi-au sters lacrimile de pe obraji. O priveam fara sa pot spune ceva. De parca ceva ma oprea.
Cand sa ma apropii de ea a disparut. Am iesit in fuga din biserica in speranta ca am sa o gasesc. Mi-am pus mana la ochi pe a atenua lumina puternica a soarelui in timp ce am vazut-o pe Xiao Lu care ma privea de la îndepartare.

 Mi-am pus mana la ochi pe a atenua lumina puternica a soarelui in timp ce am vazut-o pe Xiao Lu care ma privea de la îndepartare

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am simtit cum corpul meu face contact cu o suprafata tare si deschid ochii. Ma aflam jos langa pat. M-am ridicat in timp ce Jong Dae a intrat in camera. Cand m-a vazut pe jos a venit alarmat spre mine.
Jong Dae. Esti bine?
Yi Xing. Sunt bine.
M-am asezat pe marginea patului si am incercat sa îmi aduc aminte ce am visat de am cazut din pat. Oricat incercam sa imi amintesc nu reusesc.
Nu am mai dat importanta visului si am mers la baie sa ma pregatesc de repetitii. Am mers la bucatarie unde Kyung Soo dadea la fiecare un senvis si un pahar de suc ca mic dejun.
Se Hun. Cum ai cazut din pat?
Yi Xing. Am avut un vis doar.
Kyung Soo. Acum mananca.
Am terminat de mancat si am mers la masina. Stateam linistit pe unul din scaunele din spate in timp ce imi aduceam aminte fragmente mici din visul pe care l-am avut. Acea fata parea ca semana cu un inger. Acea privire blanda si acel zambet cald. A fost cel mai ciudat vis de pana acum.

Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now