54. Sarcina.

36 4 0
                                    

Povestit de Wang Fei

Cand sa ies din bucatarie dau nas in nas cu Jong Dae. Din cauza impactului dintre corpurile noaste scap din mana marul pe care il aveam. A luat marul de jos si mi l-a dat. L-am privit atenta. Imi aduce aminte de fostul meu iubit. Semanau amandoi. Aceasi privire si acelasi zambet. Daca Jun Hyung nu ar fi murit in acel accident de masina ar fi fost aici langa mine. Mana lui Jong Dae mi-a atins usor obrazul reusind sa imi atraga atentia. Am lasat marul pe masa si l-am luat strans in brate.
Jong Dae. De ce plangi printesa?
Wang Fei. Imi este foare dor de el.
Jong Dae. Nu mai plange printesa.
Jong Dae m-a luat in brate pe sus eu punandu-mi mainile in jurul gatului sau. M-a dus in camera de zi si m-a lasat pe canapea. S-a asezat langa mine pe canapea si m-a luat in brate.
Amintiri imi navaleau in minte. Ma simteam fara putere si speranta. Am lasat privirea in jos uitandu-ma la inelul de pe degetul meu. Am pastrat inelul fiind singura amintire de la el. Nu intelegeam de ce Jong Dae ma iubeste atat de mult dupa ce am refuzat sa fiu cu el pentru a fi cu Jun Hyung. Poate daca acceptam sa fiu cu Jong Dae acum nu as fi singura fara Jun Hyung. Am ridicat privirea si m-am uitat la Jong Dae care ma privea ingrijorat. Mana lui a ajuns pe burtica mea care nu avea mai mult de trei luni. Eram insarcinata cu Jun Hyung. Nu a fost necesar sa ii spun lui Jong Dae despre sarcina pentru ca a observat de cand am venit desi purtam bluza lunga si larga. In ochii lui Jong Dae i se putea citi iubirea ce mi-o purta desi nu il iubeam asa cum ma iubea el.
Jong Dae. Ai aflat ce vafi copilul tau?.
W

ang Fei. Inca nu am aflat ce va fi.
Jong Dae. Acum ce vei face?
Wang Fei. Chiar nu stiu Jong Dae.
Am lasat privirea in jos si am privit mana lui ce era pe burtica mea. Involuntar lacrimileau inceput sa cada usor pe obrajii mei.
Jong Dae. Jun Hyung nu ar vrea sa te vada ca plangi.
Wang Fei. Jun Hyung nu arfi trebuit sa ne lase asa.
I-am dat mana la o parte si m-am ridicat de pe canapea. Mana lui Jong Dae m-a oprit inainte sa plec din camera de zi.
Jong Dae. Unde crezi ca te duci?
Wang Fei. Vreau sa fiu singura.
Jong Dae. Tu nu pleci nicaieri de aici!
Wang Fei. Nu imi spui tu ce sa fac!
JongDae. Daca Jun Hyung te-a lasat sa faci ce vrei tu eu nu te las sa faci ce vrei tu de capul tau! Nu este vina mea ca el a murit si te-a lasat singura cu un copil care nu are tata!

Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now