70. Pe aproape.

19 1 0
                                    

Povestit de Dam Bi
Tae Hyung s-a ridicat de pe scaun si a aratat paharul de cafea gol la cosul de gunoi. Privirea lui s-a indreptat spre usa salonului unde era Lia. La fel ca si el,cu totii asteptam ca in orice minut sa iasa o asistenta din salonul unde era Lia si sa ne spuna ca ea s-a trezit.
Tocmai cand Seok Jin si Yoon Gi sa le duca pe So Min si Mia acasa usa de la salonul unde era Lia s-a deschis si o asistenta a iesit venind inspre noi. Lia se trezise dar isi pierduse o parte din memorie. Cel mai important era ca isi amintea de noi. Chiar si de mine care nu ma mai vazuse de mult timp. Cat am stat pe hol asteptand ca ea sa se trezeasca ceilalti mi-au povestit ce s-a intamplat intre Lia si Woo Jae. Cand Tae Hyung a vazut-o pe Lia iesind din salon impreuna cu o asistenta a mers la ea si a luat-o strans in bratele lui. La fel ca si Tae Hyung nici eu nu am putut sa ii spun lui Ji Min ca il iubesc. Imi este teama ca el nu simte la fel. Cel putin la Lia am vazut ca si ea il iubesc pe Tae Hyung desi ea a fost impreuna cu Woo Jae. In drum spre casa m-am tot gandit daca ar fi bine sa ii spun lui Ji Min ca il iubesc. Cum am ajuns acasa am mers in camera mea. Am marait usor de frustrare ca nu am curajul sa spun ceea ce simt. O sa ma duc acum la el si o sa ii spun. Ma ridic din pat si ies din camera. Bat la usa camerei lui Ji Min si nu imi raspunde nimeni. Intru la Ji Min in camera si vad ca nu este. O sa il astept aici sa vina. Ma asez pe marginea patului si ma uit prin camera. La un momentan dat se aude usa de la baie si in camera intra Ji Min care era doar in pantaloni de trening si avea parul ud pe care il stergea cu un prosop alb.
Ji Min. Dam Bi ce ai patit de esti asa de speriata? S-a intamplat ceva?
Dam Bi. Eu..nu mai dorm in camera mea. Cred ca este un sobolan acolo.
Ji Min. Poate ca doar ti s-a parut. O sa verificam maine. Poti dormi aici.
Ji Min a iesit din camera si m-am asezat pe pat. Nu am putut sa ii spun.
Ji Min s-a intors in camera cu multe pungi de clipsuri Lay's si pufuleti Star Mixt. S-a asezat pe pat si a lasat pe pat toate pungile cu cipsuri si pufuleti.
Ji Min. Cum sa iti fie frica de un soricel micut si inofensiv?
Dam Bi. Ce vrei daca imi este frica? Nu mai rade de mine.
Ji Min. Hai sa mancam. Imi este foame.

Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now