43. Momente grele.

27 2 0
                                    

Povestit de Lee Mia

Ma simteam atat de vinovata ca Zi Tao se certa cu Lu Han si Yi Fan. Nu am vrut sa se intample asta. L-am prins de mana pe Zi Tao si l-am rugat din priviri sa nu se mai certe cu ei. Nu trebuia sa le spuna despre copilaria pe care am avut-o. Ma durea sa imi amintesc ceea ce a fost. Stiu ca a facut asta pentru a ii face sa inteleaga ca nu a fost bine sa tipe la mine. Lu Han si Yi Fan se simteau vinovati ca au tipat la mine dar era tarziu pentru ca au facut-o deja. I-am dat drumul la mana si m-am uitat la cei trei foarte trista.

Am simtit din nou aceeasi durere in capul pieptului si am mers in camera

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am simtit din nou aceeasi durere in capul pieptului si am mers in camera.
Am deschis usa si geamurile la balcon si m-am asezat in pat. Am simtit ca nu mai pot respira normal si am vazut cum inima mi se zbatea in piept mai sa iasa de acolo. Cu greu m-am ridicat din pat si am iesit din camera. Am vrut sa cobor scarile dar am ajuns sa ma asez jos din cauza durerii. Am avut noroc ca Zi Tao a urcat atunci scarile si m-a gasit acolo. El stia ca am probleme cu inima fiind ceva ereditar de la mam mea. M-a luat in brate si m-a scos afara la aer in curtea casei. Mi-am pus capul pe pieptul lui si am stat linistita pentru a imi reveni. Nu era prima data cand imi era asa de rau iar el ma tinea in brate si se plimba prin curtea casei. Am inceput sa imi revin si am intrat in casa. Ha Neul a adus de la bucatarie o cana cu ceai facuta de Kyung Soo.
Jun Myeon. Este prima data cand ti se intampla asta?
Lee Mia. Mi s-a intamplat de foarte multe ori asta.
Jong Dae. Si nu ai fost deloc la doctor sa faci analize?
Lee Mia. Am probleme cu inima de cand eram mica.
Zi Tao. Este o boala ereditara luata de la mama ei.
Am ramas in camera doar cu Zi Tao ceilalti plecand ca sa ma pot odihni. Cand m-am trezit Zi Tao dormea cu capul pe pieptul meu iar mainile lui erau in jurul taliei mele. Nu am vrut sa il trezesc asa ca am stat in pat fara sa ma misc mancar putin din loc. M-am uitat la el cum doarme. Avea un somn linistit. Cand il vedeam cum doarme asa imi era mila sa il trezesc.
Si-a ascuns fata in tricoul meu in timp ce s-a miscat putin. I-am mangaiat usor capul in timp ce el s-a trezit.
Zi Tao. Cum te simti acum?
Lee Mia. Ma simt mai bine.
Zi Tao. S-a facut dupa amiaza.
Lee Mia. Suntem singurii care s-au trezit tarziu.
Zi Tao. Am dormit foarte mult.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum