5. Planul secret.

113 8 1
                                    

Povestit de Yi Xing

Dupa ce am ales noul elev pentru a il pregati de debut am mers la director sa ii duc plicul cu biletul pe care era scris numele noului elev. Cand sa cobor scarile pe scari erau un baiat si o fata care radeau. M-am uitat mai bine si am vazut ca fata era Xiao Lu care a dat auditia finala iar baiatul era Min Hyuk de la Btob.
Xiao Lu. De mult nu am mai ras asa.
Min Hyuk. De acum o sa tot razi.
Xiao Lu. Iti multumesc ca esti aici.
Min Hyuk. Sunt ingerul tau pazitor.
Xiao Lu. Foarte amuzant si prietenos.

Am coborat scarile si am trecut pe langa ei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am coborat scarile si am trecut pe langa ei.Cand am ajuns acasa si am intrat am ramas in fata usii. Kyung Soo iesise din bucatarie plin de faina si cu matura in mana de parca era gata de razboi. Pe hol era Baek Hyun cu o punga de faina in maini care radea de Kyung Soo cum arata.
Kyung Soo. Vino aici Baek Hyun!
Baek Hyun. Nu multumesc.
Kyung Soo. Nu mai vrei prajituri?
Baek Hyun. Nu imi mai este foame.
Baek Hyun a luat-o la fuga prin casa cu Kyung Soo pe urmele lui. Se Hun l-a prins pe Kyung Soo dar nu pentru mult timp pentru ca Kyung Soo l-a lovit cu matura. Baek Hyun s-a ascuns dupa Chan Yeol iar Chan Yeol l-a oprit pe Kyung Soo. Cand Baek Hyun a crescut ca a scapat Kyung Soo l-a lovit si pe el si pe Chan Yeol cu matura.
Kyung Soo. Nu mai vedeti prajituri.
Chan Yeol. Esti nedrept cu noi trei.
Kyung Soo s-a intors la bucatarie lasandu-i pe Baek Hyun Chan Yeol si Se Hun cu fete triste ca nu vor manca prajituri. Cand m-au vazut fetele lor s-au luminat. Ma priveau tare ciudat. S-au apropiat de mine si au sarit pe mine mai sa ma striveasca. Au inceput sa vorbeasca la gramada incat nu am inteles nimic de la ei. I-am dat la o parte de pe mine si m-am ridicat. Ce grei mai puteau fi cei trei.
Mi-au spus ce plan au ca sa manance si ei prajituri desi Kyung Soo a spus ca nu vor primi prajituri. Am intrat la bucatarie si l-am tinut de vorba pe Kyung Soo intrebandu-l cum se fac prăjiturile. Intre timp Baek Hyun a intrat in bucatarie pe ascuns si s-a ascuns sub masa. Kyung Soo era la cuptor si se uita la ultima tava cu prajituri daca este gata asa ca am luat de pe masa prajituri si i-am dat lui Baek Hyun. Kyung Soo s-a intors exact cand sa iau ultima prajita lui Baek Hyun asa ca am mancat-o eu.
Yi Xing. Cand sunt gata prajiturile?
Kyung Soo. In zece minute.
Baek Hyun a iesit din bucatarie eu ramanand cu Kyung Soo ca sa nu banuiasca ceva.

Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now