82. Fara copil.

33 2 0
                                    

Povestit de Mia
Am mers impreuna cu baietii la compania BigHit sa vedem cum s-a finalizat melodia Come Back Home. Timp de o luna baietii au muncit enorm de mult la melodie si au facut o treaba buna.

Cand sa ne pregatim de plecare o doamna a venit in studioul de inregistrari sa ne anunte ca programul Produce 101 cauta noi concurenti. Atat eu cat si So Min Dam Bi si Lia ne-am trecut pe lista. Daca eram alese urma sa primim curand o scrisoare de acceptare.
Seok Jin. Eu si So Min trebuie sa mergem la cina de afaceri a parintilor ei. Puteti ramane cu Min Woo?
Nam Joon. Sigur. Puteti merge linistiti. Ne descurcam cu Min Woo.
So Min si Seok Jin au plecat iar eu si Yoon Gi am mers la Min Woo. Min Woo Era in pat pe o perna si statea cuminte. Yoon Gi s-a asezat pe pat langa el. Min Woo si-a bagat un degetel in gurita si l-a privit pe Yoon Gi chiar si atunci cand l-a luat de manuta. L-a strans cu manuta de degetul mare iar el i-a vorbit si zimbind.

Yoon Gi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yoon Gi. Ce face nepotelul meu adorabil?
Mia. Nepotelul tau adica nepotelul nostru.
Yoon Gi. Iubire vreau sa avem un copil.
Mia. Iubire suntem pregatiti sa avem.
Nu am mai apucat sa spunem ceva legat de subiectul sa avem un copil ca Min Woo a inceput sa planga iar Yoon Gi a intrat in panica. am oftat scurt fiind constienta ca nu va fi prea curand pregatit sa fie tata si l-am luat in brate pe Min Woo. Am mers la bucatarie. L-am rugat pe Ho Seok sa faca lapte praf si sa il incalzeasca. Min Woo nu se oprea din plans oricat m-am plimbat cu el prin casa. Ho Seok nu mai aducea odata biberonul cu lapte. Clar nu am sa fiu mama prea curand. Tae Hyung a venit la Min Woo si a incercat sa il faca sa nu mai planga dar nu a mers. S-a oprit din plans cand i-am dat sa manance. I-am gonit pe baieti sa nu il deoche pentru ca se holbau la el continuu. Inainte ca So Min si Seok Jin sa vina acasa Min Woo a adormit. In casa era foarte liniste acum.
Yoon Gi. Asa o sa planga si copilul nostru?
Mia. Eu nu iti fac copii prea curand. Clar.
Nam Joon. Cu doi copii in casa nu o sa mai putem dormi. O sa fie galagie mereu.
Cine a spus ca o sa mai fie un al doilea copil? Eu una nu am spus asta deloc.
Jung Kook. Va rog nu vorbiti tare. O sa il treziti pe Min Woo. O sa planga iar.
Ho Seok. Min Woo plange pentru ca are colici ca orice bebelus de varsta lui.
Jung Kook. De unde stii tu asta?
Ho Seok. Am citit pe internet despre asta.

Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now