25. Adevarul.

33 2 0
                                    

Povestit de Min Hyuk

Eram in drum spre casa de la repetitii cand m-a sunat Baek Hyun si mi-a spus ce sa intamplat. Am mers la casa Exo si am intrat in camera de zi. L-am dat la o parte pe Yi Xing de langa Xiao Lu si am scos-o din camera de zi. Am luat-o in brate si am dus-o pe scari
Min Hyuk. Xiao Lu ce s-a intamplat?
Xiao Lu. El este cel care a provocat accidentul de masina.
Min Hyuk. Xiao Lu uita-te la mine te rog. Totul a trecut acum.
I-am luat fata intre palmele mele si am facut-o sa ma priveasca in ochi.
Xiao Lu. Promite-mi ca nu o sa il lasi sa imi mai faca rau.
Min Hyuk. Iti promit. Acum esti cu noi toti. Totul va fi bine.
Il Hoon. A venit politia sa il ia pe acel barbat la sectia de politie.
Jong In. Va trebui sa mergem toti sa dam declaratii la politie. 
Politia la luat pe acel barbat si am mers in urma ei la sectia de politie. Am dat declaratii rand pe rand. Urma ca acel barbat sa spuna ce lucruri a facut pentru ea si cu cat a fost platit.
Timpul trecea si politia nu afla nimic. Go Ara a fost chemata la sectia de politie pentru a declara daca il cunoaste pe barbat. Go Ara a declarat ca este soferul ei personal si ca nu stia ca se ocupa cu afaceri necurate.
Xiao Lu. Nu mai minti Go Ara! Ai incercat de nenumarate ori sa ma omori! Numai din cauza ca Yi Xing s-a despartit de tine pentru a fi cu mine!
I-am vazut pe membrii Exo cum priveau in jos vinovati. Se pare ca ziua in care urmau sa isi aminteasca de ceea ce s-a intamplat in viata anterioara din care venea Xiao Lu a venit. Xiao Lu doar trebuia sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre asta.
Go Ara a ramas surprinsa cand a vazut ca Xiao Lu a spus totul. Xiao Lu si-a eliberat mana din mana mea si a mers la Go Ara. Nu s-a putut abtine si i-a dat o palma peste fata.
Xiao Lu. Iar voi doisprezece acum ca va amintiti de mine va multumesc ca v-ati amintit de adevarata eu. Dar prea tarziu pentru ca am sa intorc maine dimineata in China. Iar tu Go Ara spune multumesc ca nu te bag la inchisoare si nu iti distrug cariera. Xiao Lu a venit la mine si mi-a pus in mana lantisorul ei la care se ruga.
Xiao Lu. Ai fost ingerul meu pazitor si iti multumesc. Sper ca aceat lantisor sa aibe grija de tine in fiecare zi.
Baek Hyun si Yi Xing se uitau unul la altul simtindu-se vinovati. Stiam ca Xiao Lu nu stia ce simte pentru ei.
Numai ea poate alege unul dintre ei dar in timp.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Wake me up Dystopia/Lost in the dream {Pauza}Where stories live. Discover now