27.

162 11 5
                                    

Slaperig wrijf ik in m'n ogen. Er komt al wat licht binnen door het raam. Ik draai me voorzichtig om naar Will. Ik heb nog nooit zo heerlijk geslapen als vannacht. Met Will naast me en in zo'n heerlijk bed. Ik kijk naar hem en heb de neiging z'n blote borst aan te raken. Ik schud hem weg. 'Wat lig je te staren?' Mompelt Will. 'Niks niks.' Zeg ik snel. Will draait zich ook om en kijkt me aan. 'Goed geslapen?' Vraagt hij. Ik knik. 'Heerlijk.' 'Goed, maar weet alleen dat dit niet elke nacht kan hè.' Zegt hij lachend. Ik rol met m'n ogen. 'Kom hier.' Hij slaat z'n armen rond me heen. Meteen kruip ik tegen hem aan. 'Stiekem geniet je hier van hè?' Vraagt hij. 'Misschien.' Antwoord ik. Hij wrijft afwezig met z'n duim over m'n rug. Ik voel z'n blote borst tegen de mijne. Hij gaat op en neer door z'n ademhaling. Het is een rustgevend gevoel. Bijna val ik in slaap als Will zegt: 'Kom, ik maak je ontbijt en dan zijn we weg.' Hij schudt het deken van zich af en gaat recht zitten. Ik blijf stil liggen, wat hem doet grinniken. 'Kom op prinses.' Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik hem aan. 'Prinses?' Vraag ik verbaasd. Hij slaat z'n ogen neer en er verschijnt een rode blos op z'n wangen. Dat doet me recht zitten. Will slaat z'n armen rond me heen en heft me op. 'Ik heb je!' Roept hij. Ik gil en murmel me los. Zonder effect. Hij gaat naar m'n kamer en doet de badkamerdeur open. 'Jij moet eens douchen hoor, je stinkt verschrikkelijk.' Zegt hij terwijl hij me neerzet. Ik kijk hem aan. 'Gisterenavond zei je nog dat ik zo lekker rook.' Zeg ik verdedigend. 'Ja, maar dat was gisteren avond hè.' Hij doet de douche aan. 'Zo, ik maak ontbijt, zorg jij dat je proper bent.' Ik duw hem de badkamer uit. 'Jaja komt wel goed.' Ik douche me snel en kleed me aan.

Als ik beneden kom is de hele keuken gevuld met de heerlijke, zoete geur van pannenkoeken. 'Ohh wat ruikt dit goed Will!' Ik dek de tafel en ga zitten. 'Nu heb ik eindelijk iemand om m'n kookkunsten aan te laten zien, en om te proeven natuurlijk!' Hij zet een bord met een pannenkoek in de vorm van een hartje voor me neer. Ik glimlach en pak de suiker. Will zet zich naast me neer. 'Tast toe!' Meteen pak ik een vork en mes en snijd de pannenkoek aan. 'Hmm heerlijk Will!' Hij grinnikt. Na wat over koetjes en kalfjes gepraat te hebben, besluit Will zich te gaan douchen. 'Ja want euh, je stinkt wel een beetje hoor.' Zeg ik grappend. Hij rolt met z'n ogen. 'Touché.' Zegt hij. Terwijl Will zich doucht ruim ik af en doe de afwas.
'Weet je, je hier zo bezig te zien staan is wel sexy.' Fluistert Will in m'n oor. Ik voel z'n handen rond m'n middel en glimlach. 'Oh ja?' Vraag ik en draai me om. Hij knikt. 'Echt wel.' Z'n haar is nog nat en ik ruik z'n luchtje extra hard. Hij komt dichter. Hij raakt m'n neus aan met de zijne. Ik kan de spanning niet meer aan en druk m'n lippen op de zijne. Meteen pakt hij me steviger vast en drukt me tegen het aanrecht. Ik sla m'n handen rond z'n nek. Will pakt me op en zet me op het aanrecht, zodat we even groot zijn. Ik wikkel m'n benen rond hem heen en voel kusjes in m'n nek. Hij laat een spoor achter vanaf m'n oor tot net boven de rand van m'n kleedje. Hij maakt een protesterend geluid. 'Hier is geen tijd voor prinses. Al zou ik willen. We moeten echt naar het werk.' Met tegenzin laat ik los. 'Weet ik.' Zeg ik. Hij kijkt me aan en legt m'n haren weer goed. 'Kom we zijn weg.' Hij helpt me van het aanrecht af te komen en geeft me nog een snelle kus.

Sorry voor de late update! Ik zal proberen regelmatiger te updaten 😘

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Dec 15, 2017 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Liefde in oorlogTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon