Proloog

87 7 2
                                    

We zijn met drie groepen: de Engelen, de Duivels en de Gevallenen.
Iedere Engel of Duivel heeft een gave die je op een bepaalde leeftijd ontwikkeld. Je hebt mensen met een sterke gave en mensen met een minder sterke gave.
Engelen worden gezien als de betere en de Duivels als de slechtere. Hier zijn verschillende meningen over. De Engelen hebben meer macht en hebben meer te zeggen hier. De Duivels houden ons staande.

Als iemand zich niet aan de regels houd wordt hij of zij een Gevallene en wordt hij of zij naar aarde gestuurd. In dit proces verlies hij of zij zijn of haar krachten en de herinneringen aan hier. Soms zijn er speciale gevallen die niet een Gevallene worden, die worden of gevangen gezet of gedood. De meeste mensen willen liever gedood worden dan een Gevallene worden.

Er zijn 6 personen die ervoor kunnen zorgen dat onze samenleving instort. Niemand weet hun naam, hoe oud ze zij, of ze man of vrouw zijn, etc. De eerste heeft de kracht om tijd te versnellen of te vertragen. Ook kan hij of zij in de toekomst kijken. De tweede persoon kan de 6 elementen, water, vuur, bliksem, lucht, aarde en metaal, besturen. De derde kan de bewegingen en gedachten van mensen manipuleren. De vierde kan dingen met zijn wil verplaatsen. De vijfde kan de zintuigen van andere en zichzelf uitzetten en versterken. Over de zesde persoon is niks bekend maar er wordt gezegd dat hij of zij de sterkste van allemaal is.

Christian James is de vierde en de enige persoon waarvan we weten dat hij een van de Zes is. Hij zit momenteel in een gevangenis, vastgebonden en geblinddoekt zodat hij zijn kracht niet kan gebruiken. Christian James was herkend omdat hij vier strepen op zijn wang had. Waarschijnlijk hebben de andere vijf dat ook. Als iemand een van de Zes helpt zal deze persoon veroordeeld worden.

The FallenWhere stories live. Discover now