SON. "VASİYETİMDİR"

679 75 76
                                    

Bölüm uzunluğunun fazlalığından kelli, kitabı burada bitirip 2.kitaba geçeceğim. Ama çok sık bölüm veremiyorum maalesef, biraz başlayıp ardından vakit buldukça yazacağım. Okumak isteyen varsa her zaman beklerim.

İlk kitap bittiği için, bende gider ayak vasiyetimi yazayım dedim.

* Wattys yarışması

Yarışmayı güvenilir buluyor, hak edenin kazandığına inanıyorsanız katılın. Ama hem yarışmayı adaletsiz bulup, hem katılmak neden?

Beğenmiyorum ama katılacağım.

Arkasından baya sövüp sayıp, ardından yarışmaya katılıyorlar.

Katılım: Güç, kuvvet, yarışmaya verilen prestij

Yarışmalar güçleri katılımcı sayısından alır. 70 binden fazla hikaye başvurdu, dünya genelinde şöyleyiz yok böyleyiz zart zurt diye bizim onlara verdiğimiz sayı ve prim ile övünür. Ardından:

yayınevlerinin basacak olduğu,
çok satılsın diye reklam yapılmak istenen hikayeleri
Ünlü yazarları
Ve şüphe çekmesin diye araya atılan bir kaç hak eden gariban kitapları

Seçtiler.

Yarışmaya katılıp, onu güçlü yapıp ardından adaletsizlik yaaaa demeyin. Madem adaletsiz ona göre davranın.

Adaletsiz de olsa, okuyucu gelecek yerden katılım esirgenmez diye düşünenler var ise, wattys ödülünü kazanmasına rağmen okuyucu sayısı yerlerde sürünen bir sürü hikaye var.

* Öne Çıkanlar Listesi

Watty torpilliler listesi. Arada çok çok çok ender hak eden hikaye var. Gizem, macera, korku gibi kategorilerde değil de, genç kurgu Romantizm mizah kategorilerinde torpilin alası dönüyor. Dünya genelindeki Wattpad de bir hikaye o listede 6 aydan fazla duramazken, Türkiye de yıllar yıllar boyu kazık çaktırıldılar.

Son iki yıldır yeni hikaye alımı kapalı. Arkadaşlarının ve torpillerinin hikayeleri sırayla dönüyor orada. Yeni yazarlara şans yok. Daha önceki hikayesi milyonlar okunmuş popi yazarın yeni hikayesini o listeye koymanın anlamı ne? O zaten popi, tanıtıma öne çıkarılmaya ihtiyacı yok. Fanları zaten koşa koşa gelecek.

Vasiyetimdir, Neler popüler listesinde öne çıkmaya çalışın. Zaten bu torpilliler listesi fazla okunmuyor.

Bu torpilleri saklamak için araya bir kaç tane masum hikaye atıyorlar. Eğer onlardan biriyseniz, oradan aldığınız okuyucu ile amacınız halkın seçtiği liste Neler Popülerler de yükselmek olsun.

* Yersiz Hikaye düzenlemeleri

Bakın, bu bir Wattpad dramıdır. Tam listede yükselmekte, zirveye ramak kalmış. Popi olacağız derken, şak bölümler kaldırılır: Hikaye düzenlemede.

Gülsem mi, üzülsem mi bilmiyorum. Ama yapmayın. Bölümleri düzenlersen okuyucu neyi okuyacak? Tabi ki, okuyamayacak ve sıralamadan düşeceksin. Düzenleme bittiğinde sinek avlarsın artık.

Ölürüm, kalırım bunları unutmayın.

...

2. Kitaptan devam ediyoruz. Kitabı profilimden bulabilirsiniz. Görüşürüz 😘😘

SAKIN DENEME(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin