42. "YAZAR İÇ SESİ"

674 89 98
                                    

Geçen bölümün fake olduğunu anlamayan yoktur sanırım. Sonlara doğru yazı iyiden iyiye sapıtmaya başlasa bile, ilk başta benim için üzülenlere teşekkür ederim. Böyle devam edin, edin ki yazarlar sizi daha çok kandırsın.

Yüz bin kişiye sevgilisinden ayrıldığını, kişisel sorunlarını ve bozuk psikolojisini anlatmak başka dert, onu dileyip paşa paşa bölüm bekleyenler başka dert.

Hadi biz küçük bir aileyiz ve çoğunuzu tanıyorum dertleşiriz arada ama bir yazar bölüm yazamıyorsa çok mühim hayati sorunları varsa FİNAL VERİR. Kitaba bir son ver, bölümü bok gibi heyecanlı yerde bırakıp neden ergenleri çığırtıyorsun?

Peki watty üyeleri final vermemiş ve yılda bir bölüm veren yazarın kitabına neden başlıyor?

Yıllardır watty de şu olayı asla anlamadım, anlayamam.

Diyorlar ki

Watty de başka okunacak kitap yok. Şu ana kadar okuduğum en güzel kitap bu. Diğerleri ot çöp.

Başka ne okudun ki? Ayni kitapların etrafında dönüp duruyon.

Bu mantık ile sadece okunma sayısı yüksek kitaplara başlayan, diğerlerine şans vermeyen üyeler popilere Yb Yb diye bağırdıkça daha çok çekerler. Bunlara az okunmalı kitaplarında güzel olduğunu nasıl anlatacağız? Sık sık bölüm atan ve hikayesine güzel bir final getiren kitaplar okunmazken, maalesef böyle sorumluluk bilinci yerlerde insanların kitapları çığlıklar ve gözlerinden çıkan kalpler eşliğinde okunup Yb bekleşiliyor.

Samimi söyleyeyim, yazar notlarındaki çoğu açıklama bahane, bölüm atmama sebepleri güncelden düşmemek. Bölüm atmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz ama sıralamada yükselmiş popi bir yazar, bölüm atmasa bile, çığlık çığlığa Yb bekleyen fanları sayesinde güncelde kalır.

Bunun için fanlarda konuşma sanatını iyi bilmek gereklidir. Onlara mazlum ve mağdur olduğunuza inandırdığınızda pamuk kalpleri hemen yumuşar. Geçen bölüm yazılanlar tamamen gerçeklerden oluşur. Böyle notlar çok gördü bu gözler. Ve gerçekten işe yarar görün ve örnek alın.

$$$$$

Umarım bölümü beğenmişsinizdir.

Uzun bir aradan sonra, özlemişim ❤️

Hevesim kaçmasına rağmen, kıçımdan terler dökerek sırf hatırınız için yazdım. Hepinizi küstürürsem, kitabımı satın almazsınız diye korkuyorum ama sadık neferlerim bana bu zorlu süreçte hep destek oldu. Gerçekten zorla güzellik olmuyor ama dedim ki bölüm yazmaktan daha önemli ne işim olabilir? Zaten bu senede sınıfta kaldım. Türkçe öğretmenime bastırdığım kitabı gösterdiğimde kıskançlıktan çatır çayır çatladı ve bana taktı. Kırık vermesi benim suçum değil, yoksa ben edebi bir dehayım.

Fakat şunu söylemek isterim ki, benim hayatım wattpad e bağlı değil. Bende insanım! Burayı canım istediğinde bir kaç bölüm yazıp, ardından kitap bastırmak için kullanıyorum. Ayrıca haber vereyim kitabım terli terli aşk okuma.com da şu anda yüzde doksan indirimli. Bence bu büyük fırsatı kaçırmayın.

Yakında kitabım Zoraki şey yapmaca hakkında bir duyuru ile geleceğim. Yb ne zaman diye sormayın, çok yakında diyorum anlamıyorsunuz. Önceki bölümleri kusana kadar tekrar tekrar okumak neyinize yetmiyor?

Size trip atsam da çok seviyorum. Böyle bel oyuğum ve baldırlarım arasındaki o çıkıntıda, en canımın içindesiniz, en canımın dibine sokup çıkarıyorum hepinizi. Çok seviyorum. Azarladım diye imza günüme gelmemezlik yapmayın sakın. Hepinizle kucak dolusu sarılışmalar içine girmek istiyorum. Sıkı sıkıya satılacağız. Fakir olabilirsiniz, kitabıma paranız yetmese de utanmayın boş kağıt getirin onu imzalar yalarım ben. Diğer yazarlardan daha uzun bir kuyruğum, daha yüksek çığlık atan fanlarım olsun istiyorum. Hepisini çatır çatır çatlatacağız, çünkü en popi benim. Bu böyle biline...

32 ŞUBAT PAZAR gece 2 sularında ayinimize hepinizi bekliyorum. Berkecem karakterini canlandıran Edward a tapınıp adak adayacağız.

Diğer hesaplarıma ulaşım

Twitter: berkecemfanclup
Facebook: terliailesi
ASKfm: enpopiniz

Y O L U N D U N U Z ❤️

SAKIN DENEME(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin