4 O'Clock × 35 "Teacher"

4.3K 376 226
                                    

Suga  - So Far Away [ Jin & Jungkook ]

"Okula yeni bir öğretmen gelmiş galiba."

"Evet, tarih öğretmeniymiş. Çok güzel ve tatlı birine benziyor."

"Bence de öyle."

Birkaç adım uzağında yürüyen iki kızın konuşmalarına istemeden de olsa kulak misafiri olmuştu Jennie. Umursamadan sınıfa doğru yürümüye devam ediyordu. Tam da o sırada ileride yürüyen Yoongi'yi görmüştü. Adımlarını durdurup sadece Yoongi'yi izledi. Yanındaki genç bayanı çok geç fark etmişti. Birlikte konuşup, gülüşerek ilerliyorlardı.

"Oh, o yeni tarih öğretmeni değil mi?" dedi öndeki kız ve arkadaşı da onayladı. Daha sonra ikisi arkalarına dönüp Jennie'ye acıyan bakışlar atmışlardı.

Karmaşık duygular içerisindeydi Jennie. Hayal kırıklığına uğramıştı, kalbi paramparça olmuştu. Ve sinirlenmişti. Yoongi'nin yanında başka bir kadını görmek onu sinirlendirmişti. Onların yanına gidip Yoongi'nin kendisine ait olduğunu söylemek istedi. Yapamazdı. Yoongi'nin ellerinin arasından kayıp gitmesini istemiyordu ama, daha önce size ait olmamış biri gittiğinde, kaybetmiş sayılır mıydınız?

Derin bir nefes aldı Jennie ve gözlerini Yoongi'nin gözleriyle buluşturdu. Yoongi, Jennie'yi gördüğünde, gülüşü yavaşca yüzünden silinmişti. İfadesizce birkaç saniye daha bekledi genç kız ve arkasını dönüp okulun çıkışına ilerledi. Derse girmek istemiyordu.

***

"Jennie, neden okula gelmedi?" dedi Lisa merakla.

"Hiç bilmiyorum," diye yanıtladı onu Jisoo. "Telefonuna ulaşılamıyor. Umarım ailesiyle kavga falan etmemiştir."

Lisa üzgünce onu onayladı. Ama fazla endişlenmelerine gerek kalmamıştı çünkü Jennie sınıfa girmişti. Jisoo, rahatlayarak gidip arkadaşına sarıldı ama Jennie ifadesizce ve dalgınca bir noktaya odaklanmış bakıyor, Jisoo'nun sarılışına karşılık vermiyordu.

"Ne oldu?" diyerek panikle geri çekildi Jisoo.

"Bir şey yok."

Jennie umursamazca ilerledi ve çantasını koyup, sırasına oturdu. Jisoo ve Lisa da sıraya yerleştiğinde çok geçmeden öğretmenleri gelmişti. Jennie'nin bugün Yoongi'nin yanında gördüğü tarih öğretmeniydi.

"Merhaba çocuklar," diyerek gülümsedi genç kadın ve çantasını masasının üstüne bıraktı. "Ben Choi Yoora. Kısaca Bayan Choi diyebilirsiniz."

Jennie, Bayan Choi'ye sert bakışlarını yollarken, Jisoo kızın tişörtünden sıyrılan bileğini fark etti ve hızlıca konuştu. Bileğinde kesikler vardı.

"Jennie," dedi telaşla. "Bileğine ne oldu?"

"Yok bir şey." diyerek bileğini kapattı ve ellerini kucağında birleştirdi Jennie. Bu hareketi Jisoo'nun derin bir iç çekmesine neden olmuştu.

"Bayan Choi," dedi sınıftaki bir kız. "Sizi bugün Bay Min'in yanında gördük."

Sınıftaki uğuldamalar arttığında Jennie başını yere eğmiş, Jisoo da Jennie'nin neden bu durumda olduğunu anlamıştı.

"Ah, evet." dedi gülerek Yoora. "Bana çok yardımcı oldu, çok nazik biri."

"Evet, Bayan Choi!" dedi yalakalık yapmaktan oldukça hoşlanan bir kız. "Çok yakışıyorsunuz."

Jimin arka sırada öksürüp kıza susmasını işaret ettiğinde kız umursamamış ve konuşmaya devam etmişti.

"Sizce de öyle değil mi? Çok iyi bir çift olursunuz."

4 o'Clock ❅ bts•bp ✓Where stories live. Discover now