7.bölüm EVLENME TEKLİFİ

2K 76 26
                                    

BILGE'nin ağzından

Kalbi yerinden çıkar mı insanın ? Çıkmıyorsa eğer şuan bir ilki yaşıyoruz benim çıkacaktı kesinlikle . Oturduğum bank uçacaktı sanki o derece bir heyecan esir almıştı bedenimi , nefes almak ise hiç bu kadar zor olmamıştı 31 aralık 2016 dan beri görmediğim adamı bir eylül ayında görecektim sevdiğim adam die geçirdim içimden.

Beklemek hiç bu kadar kolay olmamıştı eğer geleceğini biliyorsanız beklemekten usanmazsınız.Gözlerimi denizden de alamıyordum Deniz gökyüzü bugün fazla güzeldi bu şehire sevdiğim adamın geldiği her şeyden belliydi.

" Bilge." Arkadan duyduğum o kadifemsi ruhuma işleyen ses yusufa aitti gözlerim doldu aniden ne de özlemiştim o sesi ben. Hemen ayağa kalktım yanıma geldi kendimi tuttamadim ve sımsıkı sarıldım kokusu kokum olsun istiyordum kollari belimi sardı heyecan,mutluluk , huzur bir adam da bulunur muydu ? Bulmuştum ben baba nedir bilmeden büyümüştüm ama bu adam bana o eksikliği bile unutturmuştu .Göz yaşlarim istemsiz omzuna düştü.

" Ağlama " dedi nasıl ağlamayım sana sarılıyorum. Kokun üzerime siniyor. Göz yaşlarım omzunda artık.

" özledim. " dedim

" Bende çok hemde ." Dedi sesimi titriyordu yavaşca ayrıldık tam ağzımı açacaktım ki eliyle ağzımı kapatti ve konuşmaya başladı.

" Ben anladım ki sensiz olmuyor, karanlık hayat çok zor sen gidince aydınlığım güneşim gitti. Anladım ben sensiz bana nefes yok ." Dedi ve yavaşça eğildi.

" karizmam çiziliyor kirpiklerine kadar aşık olduğum kadın ama neyse şimdilik bunu görmezden gelebilirim." Dedi ve nefes aldı ben nefes alıyor muydum şuan onu bile bilmiyorum.

" senden şöyle 5 10 tane yapmaya nedersin ? Dur bu yalnış oldu Benimle evlenir misin ruhuma giren kadın? " dedi

******

ESLEM'in ağzından

Sonunda sesiz bir yer bulabilmiştim derin bir ohh çektim kocaman bir alandı ders çalışan kitap okuyan kişiler vardı. Boş bir masa arıyordum ama bulmak imkansız gibiydi geneli üniversite sınavına çalışıyordu .Gözlerimi gezdirdim ve onu gördüm siyah saçlı çocuğu elinde dünya klasiklerinden bir kitap vardı gözlük takmıştı gözlük onu harika derece havalı göstermişti tek başına oturduğunu görünce bence bir sandalyesini de benimle paylaşabilir die düşündüm.

" oturabilir miyim? " dedim sesizce kafasını kaldırdı kömür rengi saçlarından sonra kömür renk bir göz bekliyordum ama yeşildi yemyeşil Rüya'nın kinden bile yeşil. Kafasını salladı. oturdum ve elimdeki kitabı okumaya başladım. çaktırmadan da gözlerim ona kayıyordu kirpikleri fazla gürdü .

" Beni izleyerek kitap okuyamazsın." Dedi sesini ilk defa duymanın verdiği şaşkınlığı yaşadım sesi o kadar mükemmel bir tınıya sahiptiki böyle çok farklı şarkı dinlemek nasıl olurdu acaba onun sesinden? Sanane Eslem dien iç sesimi dinleyerek cevap verdim.

" seni izlemiyorum. " dedim titreyerek çıkan sesimle

" göz teması kurmayan insanlar genelde yalan söyler birde parmaklarına bakiyorsa ." Dedi iyi bir gözlemciydi.

" hıı öylemiymiş ya ." Dedim verdiğim saçma cevap utanmama neden oldu .

" Kitap okumak istiyorum sadece. " dedi cevap bile vermedim sanki elinden kitabını alıp okuma diordum allah allah

Bende kitabımı okumaya başladım tabiki telefonuma mesaj gelecekti hep böyle olmak zorunda mı ? Ders çalışırken, kitap okurken illa biri aramak yada mesaj atmak zorunda mı ? Gelen mesaja baktım. BEAR grunundan yani bizim kızlardan dı .Rüyaydı mesaj atan.

" götünüze kurtlar girsin emi bu Alya ile beni neden baş başa bırakıyorsunuz ? " güldüm bu ikisi hem en iyi anlaşan hem en çok kavga edendi aramızda.

" Bende gruptayım sayın amk " şu kız ve küfürlerine hasta oluyordum.

" hadi canım ciddi olamazsın ." Yazmıştı Rüya 'da gülmemek elde değildi ya .

" burası sesiz bir ortam eminim sevgilinle dışarıda da konuşabilirsin " dedi siyah saçlı çocuk

" öyle mi şaka yapıyorsun dışarıda konuşmak nasıl aklıma gelmedi benim ya. " dedim sinirle yakışıklı dedik bağırımıza bastık kahpelik yapıyordu kekoluk damarlarımı kesin kesin.

" masamdan kalk " dedi sinirle kalktım

" masanı bir yerlere montele " dedim

" birde bayan olacaksın." Dedi

" 1. Olarak bayan değil kadın 2. Olarak kız erkek die karakter ayrımı olduğunu ilk senden duyuyorum 3.olarak ne diyeceğimi sana soramam ." Dedim

" Feministim diorsun ." Dedi

" kendimi savundum die feminist mi oluyorum ." Dedim

" Erkek düşmanı mısın? "Dedi

" neden feministler Erkek düşmanı olsun feminist denilen şey Kadın Erkek eşitliği şunu bir kavrayın o küçük beynine sok ." Dedim ve ilerlemeye başladım.

" Bayan kaleminizi unuttunuz ." Dedi pis pis sırıtarak

" Bayan değil Kadın. " dedim ve devam ettim. " sende kalsın." Dedim ve ordan çıktım feministlik erkek düşmanlıği değildi kadın Erkek eşitliğiydi bunu herkesin anlaması gerekti.

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum. 100 kişilik bir aile olmak çok güzel .

B E A R -18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin