2.8

627 20 2
                                    

Ik kom steeds dichterbij de locatie. Ik parkeer de auto iets verder van de locatie, zodat het niet zo opvalt. Ik loop door het bos en zie het grote gebouw liggen. Ik zie het logo van de Blackspies op de grote glazen deur staan. Er komt een groep jongens uit het gebouw. Ik loop vervolgens dichter naar het gebouw toe en probeer de jongens in mij op te nemen of Isaac, Tyler, Scott en Austin erbij zitten. De groep jongens rent het bos in. Ik achtervolg ze en blijf op een afstand kijken. Ze hebben training. Ik kan de jongens niet zo goed bekijken als ik had gehoopt. Maar volgensmij zijn Isaac, Scott, Tyler en Austin hier nirt te bekennen. De training begint. Mijn intresse in de training wordt verstoord door het geluid dat uit het gebouw komt. Een gil, een gil van Alissa. Ik loop weg van de training en ren richting het gebouw. Als ik word gezien ben ik dood.

Ik maak een omweg en beland uiteindelijk bij een groot hek. Ik ga opzoek naar de camera's. Geen camera's zijn te zien. Ik klim het hek over. Ik zie een ingang, maar ik bedenk mij dat dit geen optie is. Ik neem een aanloop en ren vervolgens naar de muur. Ik spring en hees mezelf op het dak. Bukkend loop ik verder. Ik zie een deur en loop voorzichtig die kant op.

De ringtone van mijn telefoon laat mij schrikken. Ik kijk op het schermpje en zie dat Aria mij belt, vast afvragend waar ik ben. Ik druk weg. Ze belt opnieuw. Ik neem op.

"Aria, het komt niet goed uit" fluister ik.

"Taylor, ben je gek geworden? Naar de Blackspies te gaan was het domste idee ooit" zegt ze.

"Ik moet gaan Aria. Ik beloof je dat ik veilig thuiskom. Ik ga alleen de plek een beetje verkennen, Alissa is namelijk hier" fluister ik.

Ik hang op. Er worden lichten op mij geschenen. Ik begin te vloeken. Er worden vanuit torens op mij geschoten. Ik kan de kogels ontwijken en ren over het dak. Ik spring van het gebouw. Ik maak een koprol en klim het hek weer over.

Van drie kanten zie ik mannen op mij afkomen. Ik pak mijn pistool uit mijn jaszak en schiet er drie in hun been. Ik ren van de anderen vandaan. Niet oplettend ren ik richting het trainingsgebied van de school. Ik spring over een paar boomstammen en kom terecht op een hut. De groep jongens merken mij op en starten een achtervolging. Ze splitsen zich op. Ik klim in een boom en schiet vanuit de boom een paar jongens in hun been. Ik maak een salto en beland weer op de grond. Ik ren verder. Er komt een jongen van de zijkant mijn kant op gerend. Hij maakt een sprong waardoor ik onder hem heen kan glijden. Ik trap hem neer. Ik hoor dat er een jongen van achter komt. Ik ren tegen het muurtje op, dat zich voor ons bevindt, en maak vervolgens een salto. De jongen mist mijn actie en springt over het muurtje. Hij rent door, maar stopt vervolgens. Hij draait zich om, terwijl ik via een andere kant op hem af ren. Ik maak een sprong en trap hem neer. Ik maak een koprol en sprint vervolgens het bos uit, richting mijn auto. Ik start de auto en rijd naar huis.

Ik parkeer de auto en loop het huis binnen. Ik loop naar boven en kleed mij om. Er wordt op mijn kamerdeur geklopt.

"Binnen" zeg ik.

Aria komt mijn kamer binnengelopen. "En?" vraagt ze. "Het ging mis nadat jij had gebeld. Ze merkte mij op, maar ik ben ontsnapt" zeg ik. "Alissa bevindt zich daar, ik hoorde haar gillen" ga ik verder.

"Doe dat nooit meer, zonder het aan mij te vertellen" zegt ze. Ik knik.

"Alissa leeft gelukkig wel nog" zegt ze. "Ze gebruiken haar als lokaas voor ons" zeg ik. "Alissa blijft wel leven denk ik"

Aria knikt. "Al iets gehoord van Charles?" vraag ik. "Hij belt ons morgen, hij heeft wel al iets gevonden dat relevant kan zijn, maar dat moet hij nog even verder onderzoeken" zegt ze. Ik knik. 

"Heb je eigenlijk Isaac enz gezien toen je daar was?" vraagt Aria. "Volgens mij niet, er ging wel een groep jongens van hun leeftijd trainen, maar volgens mij zaten ze er niet bij. Ik kon het niet heel erg goed zien" zeg ik. Ze knikt. 

We praten nog verder over verschillende dingen. Uiteindelijk gaat Aria naar haar eigen kamer en maak ik mij klaar voor bed. 

Ik doe het licht uit en val in slaap.





Het InternaatWhere stories live. Discover now