14.

1.4K 62 0
                                    

P.O.V. Cara

'Nik, heb jij Taylor gezien?' vraag ik aan haar. 'Nee, al een lange tijd niet maar volgens mij ging ze met Chaleb naar buiten' ik knik en ren naar buiten. Ik zie haar nergens en Chaleb ook niet. Ik probeer haar te bellen, maar hij gaat niet over. 'The person you try to reach is not available' krijg ik te horen.

Ik ren de zaal weer binnen en loop richting de bank waar de rest van de groep zit. Ik zie Chaleb in de deur verschijnen, zonder Taylor, met een geschrokken gezicht. Ik ren naar hem toe. 'Is Taylor hier?' vraagt hij. 'Nee, ze was toch bij jou?' zeg ik. 'Ja, dat dacht ik ook' zegt hij. Ik ren weer terug naar de bank en iedereen kijkt mij verbaasd aan.

'Taylor is verdwenen' zeg ik.

-

P.O.V Chaleb

Ik word wakker op het bankje, zonder Taylor naast mij. Ik kijk in het rond maar ik zie haar nergens. Ik probeer haar te bellen maar ze is niet bereikbaar. Ik ren terug naar de zaal.

Ik zie Cara op mij afrennen. 'Is Taylor hier?' vraag ik bezorgd. 'Nee, ze was toch bij jou?' vraagt ze. Nou ja, ze hoort ook bij mij te zijn. Ze hoort hier naast mij te staan niet als Taylor maar als mijn vriendin. Maar ja, wij moesten weer in slaap vallen. 'Ja, dat dacht ik ook' zeg ik. Ik zie Cara weer bezorgd naar de groep rennen. Ik flip helemaal.

Waar the fuck is Taylor? Ik ben ook zo dom om in slaap te vallen, op een bankje in het fucking park, 's nachts. Ik loop ook naar de groep toe.

'Chaleb wat heb je gedaan met Taylor?' vraagt Nate bot. 'Gewoon, we waren aan het dansen en we wilden even frisse lucht halen, dus gingen we naar buiten en daar hebben we ja. Oke, dat doet er niet toe maar we hadden uiteindelijk besloten om naar het park te gaan. We zaten op een bankje, te kijken naar de sterren en uiteindelijk zijn we in slaap gevallen en toen ik wakker werd door een geluid was ze weg' zeg ik. Nate kijkt mij boos aan.

'What the hell Chaleb, wat hebben jullie gedaan buiten en waarom val je uberhaupt in slaap op een bankje in het park, 's nachts! Je had haar moeten bewaken gast!' zegt hij boos. 'We hebben gezoend en ik weet het. Ik weet niet eens hoe we in slaap zijn gevallen' zeg ik met pijn. Ik zie jaloezie door de ogen van Nate schieten als ik het eerste gedeelte zegt. 'Je bent waardeloos' zegt hij. 'Eey, is goed man. Ik heb geen zin in deze ruzie. Ik ga Taylor zoeken' zeg ik en ren de zaal uit.

Ik zie dat Chris, Cara, Jason, Nikki en Kim volgen maar Nate blijft staan, hij wordt tegengehouden door Rose. 'Rose, laat hem gaan. Nate wilt Taylor zoeken, als je zo nodig bij hem wilt blijven ga je maar mee' roep ik haar kant op.

'Jij beslist niet wat ik wil' roept Nate naar mij. 'Is goed, maar als wij Taylor eenmaal gevonden hebben ziet ze in ieder geval dat jij niet de moeite hebt genomen om haar te vinden' roep ik terug voordat ik de groep snel achterna ren.

We lopen door de stad maar ja, Londen is zo groot als maar wat. We zien haar nergens en we kunnen haar ook niet bereiken.

Het is nu zo'n 4 uur verder. We hebben besloten om de zoektocht voor nu stop te zetten en naar het internaat te gaan.

We komen aan bij mijn huisje. We hebben besloten dat iedereen bij mij kan slapen, mijn kamergenoten pakken waarschijnlijk een hotel of slapen ergens anders.

We pakken matrassen van andere bedden en leggen die in de woonkamer neer op de grond. Iedereen is erg moe en moet even bijkomen van wat er is gebeurd. Ik zit maar te denken over wat kan zijn gebeurd. Maar er komt niets in mij op, behalve dat ze ontvoerd kan zijn door een of andere creep. Ik wil er niet over nadenken en ik schuif de gedachtes weg.

Ik zeg iedereen welterusten en ik val uiteindelijk in slaap.

Het InternaatWhere stories live. Discover now