Ztraceni v lese!!

2K 73 2
                                    

Kenny:

Ráno jsem se probudila s příšernou bolestí hlavy, posadila jsem se a promnula si oči. Rozhlédla jsem se a okolo sebe viděla samé stromy.

"Kde to kurva jsem?!" Začala jsem panikařit.Zahalila jsem si hrudník protože jsem na sobě měla jen podprsenku. Uviděla jsem opodál na zemi ležet Justina. Rozběhla jsem se k němu a probudila ho.

"Kde jsem?" Rozespale se rozhlédl, "spíš kde jsme ne?" Vyjekla jsem. "Nekřič!" Chytil se za hlavu, "promiň" omluvila jsem se mu.

Stoupla jsem si, začalo se mi chtít zvracet. Vyzvracela jsem se tam někde za strom. Došla jsem k Justinovi a opřela se o něj.

"Prohledej si kapsy jestli v nich něco nemáš" poručil mi, prohledala jsem si je a trochu se i rozlédla jestli něco někde není na zemi.

"Ne nic" Podívala jsem se na něj, "Taky nic nemám" povzdechl si. "Kde to sakra jsme?!" Vykřikla jsem ale hned se omluvně podívala na Justina.

"Dej mi svoje tričko" udělala jsem na něj psí oči, protočil očima a sundal si ho, podal mi ho.

"Děkuji" oblékla jsem si ho a sedla si na zem. "Co budeme dělat?" Zeptala jsem se, pokrčil rameny a rozhlédl se. "Jsme někde v piči v lese, takže půjdeme tama a snad někam dojdeme..." ukázal před sebe.

"Jo tak jo" zvedla jsem se.

^^^

Už asi dvě hodiny tu chodíme a snažíme se najít cestu odkuď ale jaksi marně! Alespoň si spolu povídáme...

"Pamatuješ si něco ze včera?" Zeptal se, "Moc ne... jen že jsme hodně pili, spali jsme spolu a jeli se vykoupat do kašny" zasmála jsem se. "Ty?" Dodala jsem. "Tak matně něco jo" usmál se.

"Ty jako vážně svému rozkroku říkáš Jerry?" Zeptala jsem se po chvilce ticha. "Eee jo.Proč ne.." začal se smát.

Justin:

Kdyby jsme měli ty pojebané telefony tak si dám GPS kde jsme ale my nuc nemáme!!

"Tak třebe nás budou hledat a najdou nás... teda pokud nejsme někde v prdeli světa" Řekl jsem nahlas. "No to jsi nejsem tak jistá že nás budou hledat... Jednou jsem se takto ztratila taky a vrátila jsem se až dalši den, oni si ani nevšimli že tam nejsem..." odpovědela, "Aha..." úsměv mi klesl.

"Já už nemůžu..." zastavila se Kenny a opřela se o strom. "Tak chvilku si dáne pauzu klekl jsem si.

"A to tu budeme jako i přes noc?!" Vyjekla Kenny, "Hej ne teď postavím tu hotel!" Trochu jsem zvýšil hlas. Podívala se na mě vražedně.

^^^

Začalo se pomalu stmívat... a Ken začala mít nejspíš trochu strach protože se držela u mě. "Co když nás tu sežerou vlci nebo nějaký divoký zvířata?" Zeptala se. "Hm, tak jsme v prdeli..." zasmál jsem se.

"Nedělej si z toho srandu!" Praštila mě do ramene. "Asi už dál, nepůjdeme.. zůstaneme tady" zastavil jsem se. "Tak jo" klekla si.

"Tak šup... vylez" popohnal jsem ji, "kam?" Zeptala se nechápavě. "Na strom... Nebo tu chceš být s vlky??" Začal jsem se smát, protočila oči a stoustavila se.

Pomoch jsem ji vyšplhat na stom, na větev a sám tam vylez. Všude už byla tma a sotva jsme viděli na sebe.

Opřel jsem se o další větev takže jsem tam pololežel... ano na stromě. Najednou se v křoví něco začalo šustět. "Co to je?" Řekla vyděšeně Ken, "Nevím" zašeptal jsem.

"Není ti zima?" Zeptala se mě Ken, "máš moje tričko takže ano je!" Řekl jsem, "ti ho vrátím" začala se vyslíkat. "Ne nech si ho" zastavil jsem ji při vyslíkání.

Kenny:

Celou noc jsem nespala protože byli slyšet všelijaké strašidelné zvuky a prostě kdo by v této situaci spal?!

Když už nebyla taková tma.. slezli jsme ze stromu, protáhla jsem se protože několik hodin nehybně sedět na kusu větne není zrovna moc příjemný!

Rozešli jsme se dál po lese... "mám hlad" řekla jsem, "já taky ale asi tu zrovna nikde nic neseženem" povzdechl si Justin.

V dálce jsem slyšela jak teče voda... podívala jsem se na Justina a rozběhla se k tomu zvuku.

Uviděla jsem řeku, "jee" zajásala jsem a nabrala si hrst do hlaní, opláchla jsem si tím obličej takže make-up down...

"Půjdeme po proudu vody, třeba nás to někam zavede" rozhodl Justin.

Proč zrovna já musím být ztracená někde v lese?! Začala jsem být hysterická a nasraná.

Najednou se Justin zastavil, "co je?!" Zakřičela jsem protože jsem se lekla.Ukázal před sebe... podívala jsem se tím směrem a uviděla...

....

😱😱😱Voteee Komenttt??❤️ část trochu pozdě ale jsou tu dvě tak co...😂

Dangerous BoyKde žijí příběhy. Začni objevovat