Třeba ji zahraj na city...

2.6K 99 1
                                    

Justin:

Dojel jsem domů a Josh se ke mě rozběhl, "tak co, zjistil si něco?" Zeptal se "ne, pracuji na tom." Řekl jsem otráveně a šel do obýváku.

Na sedačce seděl Chris a díval se na televizi, sedl jsem si vedle něj a z kapsy si vytáhl mobil.

"Tak jak bylo ve škole?" Řekl provokativně Chris a u toho se začal smát, "dej hrž hubu. Kdyby jsi ty prohrál tu sázku tak tam budeš ty dělat ze sebe krypla" praštil jsem ho do ramene.

"Kde jsou ostatní" zeptal jsem se po chvilce, "Carl jel do baru a Charlie ten je asi nahoře" pokrčil rameny Chris.

^^^

Měli jsme v obýváku poradu, "takže ty prostě musíš od ní zjistit nějaké informace o jejich mafii. Nevím třeba ji zahraj na city nebo se s ní třeba vyspi ale já potřebuji nějaký věci o tom gangu..." moc jsem ho neposlouchal ale odkýval jsem mu to.

"Doufám že si tě nevšimla když jsme byli na předání toho zboží..." dodal. "Nejspíš ne to by se chovala jinak... asi" zasmál jsem se.

Kenny:

Sedla jsem si do lavice a dala si sluchátka do uší. Uběhla druhá hodiny a Justin tu pořád nebyl... hm, asi se na to dneska vykašlal. Celej den jsem se hrozně nudila a modlila se ať ten den už skončí. Zítra je pátek a pak víkend!!

Dojela jsem domů asi v jednu... vysrala jsem se na odpoledko, musí stačit že tam chodím alespoň na ranní výuku!

A hlavně bych nestíhala trénink. Zabalila jsem si do sportovní tašky oblečení na tanec což jsou nátělníky, volné mikiny, sportovní podprsenky, legíny, kraťase a nějaké sportovní boty. Napustila jsem si do flašky pití, hodila si tam ještě müsli tyčinku a šla do garáže.

Nasedla jsem do auta a jela na trénink....

😵😵😵😵

======

Vote for 🔜 📓...😜

Dangerous BoyKde žijí příběhy. Začni objevovat