Plán

2.1K 87 0
                                    

Kenny:

Nešla jsem do školy, seru na školu... už nikdy tam nepůjdu, ani na konci roku, k čemu by mi to bylo když vím že celej život budu dělat tuhle špinavou práci?

Posadila jsem se na postel a protáhla se, obula jsem si papuče a šla do šatny. Oblékla jsem si šedé spadený tepláky a černé tílko.

Šla jsem do koupelny, vyčistila jsem si zuby a udělala si drdol. Vzala jsem si kufřík s malovátky a šla si sednout k zrcadlu v pokoji.

Došla jsem do kuchyně a všimla si že u stolu sedí Justin a táta, baví se spolu. Vzala jsem si pomeranč a oloupala si ho. Opřela jsem se o linku, poslouchala jsem je.

Táta někam odešel, Justin vstal a šel zamnou. "Ken já jsem to musel udělat ale vidíš že jsem s vámi a ne s nima" řekl a opřel se taky o linku.

Nic jsem mu na to neřekla. Odžduchla jsem se od linky a chtěla jít pryč. Najednou mě Justin chytil za ruku a přitáhl k sobě tak že jsem narazila do jeho hrudě. "Kenny" zasmál se.

"Co je?" Odžduchla jsem se od něj a podívala se mu do očí. "Nebuď naštvaná" udělal spí oči. Zakroutila jsem hlavou a odešla do pokoje.

Justin:

Celý den jsem s Mikem řešil Joshe a jak to pak bude dál,nabídl mi že bych se mohl stát členem jejich mafie, celkem mě to zaskočilo a řekl že ještě uvidím.

^^^

Dojel jsem domů a šel do obýváku, zapl jsem si televizi. Josh si sedl vedle mě a sledoval televizi semnou. Někdy se na mě podíval pohledem jako by věděl co na něj plánuji s Mikem.

Stoupl jsem si a šel do pokoje, převlíkl jsem se a jel někam do baru. Potřebuji se nějak odreagovat...

=====

SORRY JAKO za chyby.😜 Vote for 🔜

Dangerous BoyKde žijí příběhy. Začni objevovat