Sobota, Neděle...

2.3K 95 2
                                    

Kenny:

Ráno jsem se probudila vedle Justina. Počkat vedle Justina?! Prudce jsem se zvedla, zatočila se mi hlava a tak příšerně rozbolela. Přidržovala jsem si peřinu u prsou protože jsem byla nahá.

Kurva já jsem se s ním vyspala! Pomaličku jsem se zvedla tak abych ho nevzbudila a posbírála si svoje věci poházené po pokoji.

Oblékla jsem se a vzala si ze sedačky kabelku co tam byla. Opatrně jsem otevřela dveře od pokoje a vyšla ven.

Všude po zemi se váleli lidi a alkohol, no prostě to tu vypadalo hrozně...

Nasedla jsem do auta a jela domů. Sakra já jsem se a ním ale nechtěla vyspat! Praštila jsem do volantu.

Dojela jsem domů a hned v kuchyni si zapila prášek na hlavu.

Justin:

Ráno jsem se probudil s totální kocovinou, Kenny už tu nebyla... bylo mi jasné že hned jak se vzbudí tak odejde. Ale v posteli je dobrá to musím uznat...

Osprchoval jsem se a tím se trochu probral,hlava ale bolela pořád. Otevřel jsem dveře od pokoje a zhrozil se.

Na zemi leželi lidi, všude se váleli flašky od alkoholu a prostě to tu byl bordel!

Došel jsem dolů do kuchyně a všiml si kluků jak tam sedí. No já totož měl udělat párty abych pozval Kenny, opul ji a něco z ní dostal za info, noa já se s ní jen vyspal...

"Tak co?" Zeptal se mě Josh, "No, zatím nic" poškrábal jsem se na zátylku. "Jak jako nic?!" Vykřikl, "kurva schválně tu byla párty aby jsi ji opil a zjistil informace! A ty hovno" křičel po mě Josh.

"Tak ale to by bylo nápadný! Kdyby zjistila co na ni plánujeme tak mě vlastnoručně vykastruje!" Obhájil jsem se, Josh nasraně odešel z kuchyně. "Spal jsi s ní?" Zeptal se mě Chris, podíval jsem se na něj vražedným pohledem. "Jo" řekl jsem po chvilce, "jo a jaká je v posteli?" Zasmál se, protočil jsem očima a odešel.

Kenny:

Táta přišel do obýváku, ležela jsem tam na gauči a skoro spala. "Ken?" Sedl si vedle mě, zvedla jsem se ale zapotala se mi hlava takže jsem se zpátky lehla. "No?" Kuňkla jsem. "Proč tu jsi tak brzo?" Zasmál se. "Nevím" povzdechla jsem si.

"Donesu ti prášek na hlavu" stoupl si a odešel do kuchyně. "Děkuji" křikla jsem.

^^^

Zbytek dne jsem polehávala a spala...

Neděle:

Hned ráno jsem chtěla jít běhat, oblékla jsem si běžecké legíny a sportovní podprsenku, obula jsem si běžecké boty. Do uší jsem si dala sluchátka a vyběhla ven.

Došla jsem zpátky domů, celá utahaná. Sedla jsem si na schody v předsíni a vyzula si boty.

Dala jsem si sprchu a převlékla se do mikiny a legín. Sedla jsem si do křesla v pokoji a na klín si vzala notebook, projela jsem všechny sociální sítě a začala se nudit.

Začala jsem přemýšlet co se včera dělo... vím že jsem chvilku byla u bazénu a pak jsem tančila s někým.. nevím s kým a pak už jak jsem byla s Justinem v pokoji....

====

Omlouvám se za chyby. Votee?🤔😂❤️

Dangerous BoyKde žijí příběhy. Začni objevovat