25.část

7.1K 377 5
                                    

Podívala jsem se zpátky do kočárku a pomalu k němu natáhla ruce a pomalu Presley nadzvedla, dala jsem si jí do náručí a prohlížela.
Každej detail na její tváři jsem prostudovala. Její prozatím modré oči. Její malý roztomilý nosánek. Její vlásky. Už po 3 dnech porodu a ona má náznak kudrlinek. Otočila jsem se směrem k babyboxu a paže jsem i s Presley natahovala.

Ale co to tu kurva dělám??

Když najednou, jakoby mě kus mě profackoval. Presley jsem položila zpátky do kočárku a odjela sním od tamtud. Zase jsem brečela, ani jsem nevěděla proč. Prostě to tak bylo.

Když jsme přijeli domů, čekalo na mě menší překvapení a ještě větší překvapení to bylo pro druhou stranu.

"Tady jsi? Kde's....byla.." říkal přičemž seděl ke mě zády na gauči a koukal na telku, otočil se a spodní čelist mu spadla.

"Proboha" vyjekl. Spanikařil a hned gauč přeskočil a málem se u toho zabil.

"Proč jsi mi nezavolala? Proč jsi mi to neřekla!!?" vyjekl, ale pak se ohlídl do kočárku a uvidiěl toho andílka. Podíval se na mě s úsměvem.

"Promiň, chtěla jsem to jako překvapení" řekla jsem a cítila jsem jak mi ukáply slzy, přičemž jsem se naklonila pro Presley a následovně jí opatrně dala do Louisovo náručí. Byl z ní celej pryč.
Byl celý rozklepaný ale držel to na uzdě.

"J-je dokonalá" vyšlo z něj. Hned z oblečku poznal že je to holčička.
Zase se na mě podíval a přitom měl zkouslý spodní ret. Zase se dojatě usmál.

"Jmenuje se Presley" informovala jsem ho. Nic nenamítal. Bylo mu to fuk. Důležité pro něj bylo, že jí měl.
Jeho ukazováček vložil do její miniaturní pěstičky a ona ho stiskla.
"Ahoooj princezno" pošeptal k ní.

"Je tak nádherná. Pokojíček už má zařízenej tak jí ho půjdu ukázat" zdělil mi a už s ní mířil do jejího pokoje, kam jsem ještě předtím nemohla vkročit, nejspíš tam měl předtím bordel.

Přešla jsem do kuchyně a zapnula vodu na kafe. A poté jsem si s ním šla sednout ke stolu a jen tak koukala do blba.

Takže to vážně bude tak, že jí budu vychovávat s Louisem ...Tady. Školu si nedodělám a celou dobu se budu koukat jak se Presleyiný Stylesovský rysy budou čím dál víc zvýrazňovat.

Na druhou stranu, na první pohled bylo vidět že se Louis do ní zamiloval. Určitě jí dokáže poskytnout to co jakožto její otec. Ale co já? Já budu ta lhářka..Která nemá ani rozum.
***

Seděla jsem na tom gauči a opřená koukala z okna. Najednou se zezadu kolem mého krku, ovinuli silné paže. Stiskli mě a pak mi věnoval polibek do vlasů.

"Děkuju ti" pošeptal mi do ucha.

"Za co?"

"Za to že jsi mi dala ten nejúžasnější dárek na celém světě"
***
Louis seděl na gauči a já mu ležela na klíně. Bylo tak 8 večer. Vyptával se mě na podrobnosti ohledně porodu a nemocnice. O všem v porodnici jsem mu řekla. Byl překvapený, pak trochu naštvaný a nakonec zase šťastný.

"Zůstaň ležet" přikázal mi pochvíli a nachvíli odešel pryč z obýváku. Za ani né minutu byl zpátky s rukama za zády. Přisedl si zpátky vedle mě a usmíval se.
Trochu jsem se vyrovnala a sedla si.

"Zavři oči" řekl a já se na něj vystrašeně ohlídla a nakonec oči zavřela. "Nastav dlaň" řekl.

Zase jsem udělala to co řekl. Když jsem ucítila podlouhlou krabičku, oči jsem otevřela. Podívala jsem se na něj a pak si k sobě přitáhla tu krabičku a otevřela jí.

Byl v ní zlatý náhrdelník s přívěskem ve tvaru "L".

"Ohh Louisi..Je..Je nádherný! Ale nemůžu si-"

"Můžeš! Je tvůj!" řekl hned. Pořádně jsem si ho prohlížela.

"L jako Loch Lomond kde jsme se poprvé potkali, L jako láska, kterou k tobě cítím a L jako Louis který tě moc miluje a nechce abys na to někdy zapoměla" řekl a já myslela že asi umřu. Začali mi stékat jedna slza za druhou a on mi chytl oběma rukama tu mou a pevně jí stiskl. Usmíval se jako sluníčko.

Řetízek jsem s krabičky vyndala a nechala jsem si ho v dlani. Pak jsem skočila na Louisův klín a sedla si na něj. Omotala jsem mu ruce kolem krku a hlavu položila na jeho rameno. Už jsem skoro zapoměla jakou měl krásnou specifickou vůni. Jeho ruce mě příjemně hladili po zádech.
Potřebovala jsem pevný obětí, pevný dotyk, který by mě mohl uklidnit.

Po chvíli jsem trochu odtáhla a podala mu ten řetízek, aby mi ho mohl zapnout kolem krku.

"Taky tě miluju Ed---LOUISI!"

Mr.teacher Edward Styles [H.S] CZKde žijí příběhy. Začni objevovat