19.čast

8.6K 413 2
                                    

*Edward*

Jakmile mi Chelsie nakázala ať jedu, jel jsem. Dupl jsem silně na pedál a tak se zvýšila rychlost. Když najednou nějakej kretén jel přímo na proti nám v proti směru a nechtěl se vyhnout, nezbývalo mi nic jinýho než prudce zabočit. Jenomže když je to v prudké rychlosti musel jsem po té zabrzdit. Auto se jednou samo otočilo a zapadlo do příkopu. Dál jsem nevnímal.
***

"Edwarde probuď se prosím!" zaslech jsem. Protáhl jsem se a opřel o sedadlo.

"Jsi v pohodě?" ptala se Chelsie a já se na ní ohlédl. Byla 20 centimetrů ode mě a koukala se vážně vystrašeně. Oddechl jsem si že je v pořádku.

"Nic mi není..Jen" odvrátil jsem pohled od ní a podíval se před čelní sklo kde stoupal šedý dým z kapoty. Louis mě nejspíš zabije. Hodně mě rozčílilo, že ten onen pachatel, díky kterému jsme se ocitli v této situaci, odjel.

"Jen co?"

"Jen ten hajzl odjel! A tak trochu, auto je v prdeli" oznámil jsem jí, i když to sama tušila.

"A co ty ?Bolí tě něco? Není ti nic?" otočil jsem se zpátky na ní. Šlo vidět že je trochu vystrašená. Zakývala hlavou z prava do leva.

"Dobře" odepl jsem si pás a šel spravit ten motor, jakmile jsem zamezil dýmu, obešel jsem auto, abych zjistil co dál je s autem.

Oboje levé pneumatiky byly píchlé. Protočil jsem oči a šel zpátky do auta, kde jsem hledal mobil. Naneštěstí jsem ho neměl sebou a tak jsem se zeptal Chelsie, která ho též neměla.

V téhle situaci se nedalo snad nic jinýho dělat než se smát.Chelsie mojí reakci nechápala a tak jsem jí řekl co je vtipné. Byli jsme asi 70km od campu s porouchaným autem. Začínalo se stmívat a kolem nás nikdo už neprojel a blízkosti kde byla jen silnice, která vedla do neznáma a kolem stromy, nebylo nikde ani živáčka.

Chelsie najednou vyšla ven z auta. Neměl jsem páru co se chystá dělat. Hned po ní jsem teda taky vylezl z auta, obešel jsem auto, až jsem se ocitl za ní. Důvodem bylo to že to zlato mělo sebou krabičku cigaret, to jediný co mě mohlo teď uvolnit.

Nejdřív si dala sobě a poté co se podívala na mě, vložila mi do pusy taky jednu. Nahla se zpátky do auta a vytáhla zapalovač, kterým nám pak zapálila. Vážně se mi po tom všem uklidnil.

"Poslyš..Proč předtím Katy na tebe volala Hazz" zeptala se po chvíli. Usmál jsem se. Natáhl jsem cigaretu a pak vydechl.

"No víš..Hazza je má přezdívka, odvodili ji od mého druhého jmená"informoval jsem jí. "A to je?" ptala se.

"Harold" odvětil jsem , bylo to pro mě trapný. Mé rodiče mi nemohli dát ještě víc divné jméno.

"Hmmm Edward Harold Styles" uchechtla se.

"Tak to je vlastně Harry" dodala. "Potter"

"Takže..Eduarde" začala, měla opravdu krásný usměv a když to spojila s tou cigaretou kterou si přidržovala mezi ukazováčkem a prostředníčkem, působila vážně sexy. Natál jsem další dáfku nikotinu a přistoupl jsem k ní blíž. A po té kouř foukl na ní. Zavřela oči a ten kouř nasála.

Ovládl mě obrovský chtíč. Chtíč obejmout mými rty její spodní. Fakt moc jsem jí potřeboval políbit. A tak..

Když jsem jí políbil, chytla mi za košili a natlačila zády k autu.
"Teprve teď si to užívám"šeptla mi do ucha. Z mých rtů se na malou chvíli přesunula na můj krk, kde začala sát kůži. Sykl jsem.

Zatím co se naše rty opět setkali, mé ruce se z jejích zad přemístili na její hýždě a nadzvedli jí a odnesli do zadu. Otevřel jsem kufr a opatrně jí tam položil............

*Hot sex on car*

Když jsem se probudil, uvědomil jsem si, že jsem stále v autě. Podíval jsem se na hrudník, kde spokojeně oddychovala Chelsie. Dal jsem si teda ruce za hlavu a jen tak jsem se díval do stropu.

Právě jsem po druhé podvedl Katy, ale uvědomil jsem si, že nemám ani pořádný výčitky.. S Chelsie je to jiný. S žádnou jinou holkou jsem to tak necítil jako s ní.

Z mého přemýšlení mě vyrušilo projíždějící auto. Chelsie jsem položil vedle sebe a podíval jsem se z okna co se stalo. Nějaký dobrák u nás zastavil. Chtěl jsem hned otevřít, ale uvědomil jsem si že jsem pod dekou nahý. Oba.
Natáhl jsem si na sebe rychle džíny a vystoupil a zasebou zase zavřel, aby neviděl Chelsie v celé své kráse.

Když jsem se podíval a zjistil, že je přede mnou odtahová služba, uvědomil jsem si že jí musel zavolat jedině ten kdo nás včéra málem zabil.

"Dobrý den. Obdržel jsem telefonát, že se tu stala menší nehoda" řekl chlápek kolem padesátky a v rukou svíral nějaké formuláře.

"Dobrý.." odpověděl jsem.

"Prosim vás,kdo vám zavolal?" zeptal jsem se.

"Volal nějaký anonym a nadiktoval přesné souřadnice, kde jste...To vaše přítelkyně volala?" dořekl a rukou ukázal za mě. Otočil jsem se a tam stála Chelsie v mé košili a přihlížela co se děje. Hups.

"No...." nevěděl sem co mám říct na to vaše přítelkyně.

"Ona volat nemohla, neměli jsme telefon" dodal jsem.

"Ahá..Já jen že mi volala žena" řekl.
"No nic jdeme na to, já přistavím auto s hákem blíž a můžem vyrazit" řekl a otočil se k odtahovce.

Šel jsem zpátky k Chelsie, vše jsem jí vysvětlil, oblíkli jsme vše co jsme včéra ze sebe strhli.
Odtahovač nás odvezl až do campu kolem 11. hodiny, auto mířilo rovnou do servisu. Čekalo mě velké vysvětlování. Odjezd z campu byl až někdy ve 2.

Chtěl jsem Chelsie odnést, ale řekla že už může sama chodit. Oba jsme teda mířili k hlavní terase. Jakmile jsem uviděli Louise, Chelsie mě v tom nechala a odpoutala se ode mě.

"Ty vole Hazzy! Kde jsi k sakru byl? Nedáš ani vědět! Telefon nezvedáš!" skoro křičel.

"Promiň Louisi...Ale měli jsme nehodu" řekl jsem a Louis vykulil oči.
"Žiješ?...Moment a co můj bourák?" zeptal se. To je celej Boo.

"Jo..Hele já ti to vysvětlím někde v klidu..." řekl jsem mu a o přikývl.


Mr.teacher Edward Styles [H.S] CZKde žijí příběhy. Začni objevovat