2.část

13.1K 636 7
                                    

Celá třída nedočkavě čekala, kdo se objeví až na mě a Nialla. Nám to narozdíl od nich bylo uplně jedno.

Uslyšela jsem jak se dveře otevřeli a následovně zase zavřeli. Třídou se rozezněly těžké a pomalé kroky, mířící doprostřed třídy před tabuli. Neměla jsem sílu a ani náladu se podívat co to a kdo to je.

Pak jsem uslyšela ránu a když jsem se ohlídla, kousek ode mě spadla moje spolužačka ze židle a poté se začala nekontrolovatelně pochechtávat. Kráva.

Navíc její spolusedící zase začala slintat a vypadala že má vzteklinu, měla takovej zvláštní zhulenej pohled, mířící do předu k tabuli.
Zakývala jsem hlavou z prava do leva a rozhodla se tedy podívat kdo tam stojí.

Spodní čelist mi spadla až na zem a oči se mi valili z důků. Před tabulí stál vysoký naprosto úchvatný muž kolem pětadvaceti. No to mi nikdo neřikejte, že to je učitel!

Měl tmavé vlasy s nádechem fialové barvy, kterému šahali až po ramena. I na tu dálku jsem si všimla jeho močálově zelených očí. V obočí a rtu měl piersing.
Kolem krku měl stříbrný přívěsek s křížkem. Na jeho dlouhých štíhlých nohách, které by mu mohla závidět, kdejaká modelka měl úzké černé skinny džíny a nohou měl béžové semišové chelsea boots.

Ale co mě zaujalo nejvíc byli jeho tetování. Po rukách a na krku měl samé kérky. Uplně miluju punk styl a teď tohle?? Asi se na místě rozteču.
Copak do školy můžou někoho takového vůbec vzít jako učitele? Chtějí mě snad zabít?

"Dobrý den, jmenuji se Edward Styles a budu teď zastupovat paní Morrison" řekl takovým sexy chraplákem. Získal všechny mé sympatie až na to že ho nejspíš baví matematika. Ale to je jen detail.

"No a.. Mohli by jste se nějak popořadě představit? Zapoměl jsem si zasedací pořádek v kabinetě...Tak" dořekl a už se začínali spolužáci představovat.

Hlavu jsem měla podepřenou rukou a zírala na profesora Stylese. Niall mi začala z ničeho nic mávat rukou před xichtem, ale ignorovala jsem to. Dokud se na mě celá třída neotočila. Co je??

"Ehmm.. A jak se jmenuješ ty?" zvláštní, jakoby pan učitel mluvil na mě a...A náhle mi došlo, že na mě vážně mluvil.
Otřepala jsem se a představila. "Chelsea Sty-Goldsmith..GOLDSMITH!!" kurva! Jen doufám
že si toho přeřeku nevšiml, byla jsem jen oblbnutá. Pak pan sexypunk šel zpátky k tabuli a začal něco říkat nejspíš.. Nejspíš o matice..

Niall mi pod ruku kterou jsem měla ležérně položenou na lavici podšoupl papír. Podívala jsem se na něj a začala číst.
,,Sty-Goldsmith? Jako vážně? Si z něj úplně vlhká co? :D :D,,

Zakroutila jsem rozhodně hlavou a podívala se na mého blonďatého přítele a rty mu naznačila ať jde do prdele. Začal se jen přihloupě gebit. Tak jsem mu dala jeden výchovný pohlavek za hlavu a byl ticho.

Mr.teacher Edward Styles [H.S] CZWhere stories live. Discover now