12.část

9.2K 451 7
                                    

Když jsem přišla domů, ještě jsme s mamkou probírali ten výlet a pak jsem se šla s Jodie dívat na AHS.

Ráno jsme se probudili s Jodie ve stejnou chvíli a šli se nasnídat. Já si ještě předtím dala sprchu abych byla fresh a potom jsme šli do školy.

U školy jsme se rozdělili a já se chystala najít Niallera, po kterém nebyli stopy. Rozhodla jsem se jít rovnou to třídy.

Překvapivě, ani ve třídě nebyl..Ten kripl si určitě zase přispává. Šla jsem si teda sednout na své místo a z kapsy jsem si vytáhla mobil. První hodinu jsme měli chemii. Ta mi tolik nevadí, ale neměla jsem náladu se zapojit do dizkuze :kolik uhlíku obsahují stromy v lese...

Po třetí hodině už se ve třídě ukázal Niall. Byla jsem ráda, ale zároveň jsem ho musela sprdnout. "Pane Horane...Může te mi vystvětlit proč ste rovnou nezůstal doma?"

"Slečno Goldsmithová..Zrovna vy máte co říkat" zasmál se. Na uvítanou jsme si plácli a Niall si přisedl. "Co teď máme" zeptal se.

"Já nevim" odpověděla jsem a akorád zazvonilo a do třídy vkročil Edward. "Že by asi matiku" vypustil ze sebe Niall.

Hodina probíhala úplně normálně. Já si pana učitele nevšímala. Ale ve vnitř mě, jsem na něj stále myslela. Když si to nakráčel do třídy, nemohla jsem si všimnout toho sexy outfitu.. Bílé tílko, černé skiny jeans, hnědé kožené boty a ...Od kdy učitelé nosí beanie čepky?

Když konečně zazvonilo na konec hodiny, šla jsem na záchod. U umyvadla jsem se zastavila před zrcadlem a omrkla se. "Ulala ...mám pro tebe první úkol holka" zjevila se za mnou Taylor s jejíma poskočicema.

Protočila jsem očima a otočila se čelem k ní. Strašný to pohled. Nadzvedla jsem obočí na signál: Tak co po mě kurva chceš?

"Znáš tu šptrku brejlatou...mastňáckou malou zrůdičku z naší třídy?" ptala se. Zeptala bych se jetli myslí sebe, ale potlačila jsem ten chtíč. "Myslíš Helen? Helen Pears ? Kterou už asi 4 roky šikanujete" ptala jsem se.

"Prr pr...Ano tu myslím. Takže na obědě do ní "omylem" strčíš a vyjedeš na ní ve smyslu: Co do mě strkáš .." řekla. Tak absolutně pitomí nápad ..To snad může vymyslet jen ona.

"Ale ta holka nic neudělala " obhajovala jsem. "Narodila se..Hele prostě na obědě" zachychotala se a společně s ostatníma šla pryč.

Otočila jsem se zpět k zrcadlu a unaveně jsem vydechla. Bože proč mě trestáš, říkala jsem si v duchu.

Po ukončení poslední hodiny jsem šla tedy na oběd. Niall už tam nejspíš byl ,jelikož vždy když odzvoní konec poslední hodiny, běží rovnou do jídelny. Já se zatím psychycky připravovala na to jak budu asi vypadat.

Na jídelně jsem si vzala tác s jídlem a vyhledala helen. Když jí moje oči zaregistroval, neochotně jsem mířila k ní. Chudák nevěděla kam si sedne a čekalo jí tohle.

"Kam čumíš" vyštěkla jsem falešně, když jsem do ní strčila tak, že její jídlo se vykydlo na její bilý světřík a můj tác se rozmašíroval po podlaze. "Já-Já-Já omlouuvám se" vykoktala nervozně.

"Příště si dávej bacha" štěkla jsem ještě jednou a ona přikývla a běžela pryč. Rozhlídla jsem se nenápadně kolem sebe. Celá jidelna na mě upírala oči a já se ocitla v trapném momentě. Jediný kdo měl dobrou náladu byla Taylor a její partička, kteří se mohly potrhat smíchy.

Pak jsem ještě zaregistrovala Edwardův nechápající pohled v rohu jídelny s překříženýma rukama na prsou. Když si všiml že se na něj dívam, pokroutil hlavou a šel pryč.

Po tomhle incidentu jsem se vytratila pryč a šla si do skříńky pro věci a chtěla se vydat domů.

"Hej Chelsie čekej!" zvolal zamnou Niall a já se zastavila, aby mě mohl doběhnout. "Co to mělo být? Dobře jsem viděl...To ty jsi do ní strčila.." řekl.

"Nialle ..Ono víš..Já ..Mám krámy..Pochop to, že někdy prostě nemám náladu" zalhala jsem, abych se vyhnula dalšímu vyptávání.

"Ahá..No tak to je jinak! Tak fajn to chápu ..Ale příště buď mírnější" podíval se na mě výhružně, ale byl jinak v pohodě. Já mu souhlasně přikývla a oddechla si.

"Dobře..No já mam teď tréning..Tak zatím" mávl na mě a kráčel někam pryč.

Když jsem procházela kolem záchodů, slyšela jsem holčičí pláš. Odhodlala jsem zjistit komu patří. V kročila jsem na holčičí záchody a zastavila se u pootevřené kabinky. Popadla jsem kliku a pomalu je otevírala.

Seděla tam Helen s dlaněmi na obličeji. Hned mě zahalili výčitky. "Ehmm Helen" klekla jsem si kní a starostlivě se na ní podívala.

"Ahh.. Ještě jednou se omlouvám" zvlikla.

"Né neomlouvej se ..Víš já to udělala naschvál, ale nebyl to můj nápad. Taylor mě navedla ...To já ti dlužím omluvu. " řekla jsem.

"A proč jí posloucháš?" podívala se nechápavě. "To je na dlouhé povídání" vydechla jsem a poté se naní usmála a ona mi usměv oplatila. "Tak už je to v pohodě?" zeptala jsem.

"Mnohem" řekla. "Tak Pojď" stoupla jsem si a jí zatáhla za ruku aby se taky postavila. Na chodbě jsme se rozloučili a já šla domů.

________________________________________________________________

Omlouvám se,že je to nudný a protahuji to:P :D Ale musím to taky něja víc připravit:) jinak děkuju za votes:3

Mr.teacher Edward Styles [H.S] CZKde žijí příběhy. Začni objevovat