İstanbul geceleri...

4K 315 62
                                    

Altta yazdığım açıklamayı okur musunuz? Teşekkürler

Alev'den

Kızlarla Buket'te geçirdiğimiz keyifli saatlerden sonra herkes evlerine dağıldı. Hazırlanıp gecelere akmaya hazırdık...

Kadın gücü;
Alev: Kızlar lütfen fazla dekolte giyip başımızı derde sokmayalım...
Ela: Onu bana değil Buket'e söyle dekolte kraliçesi o...
Ela: Ben Kot pantolon, ve büstiyer giyeceğim... Tabii ki üzerime ceket ile
Alev: Süpersin Ela... Ben de kot pantolon ve şifon gömlek giyeceğim...
Buket: Bari yüzüme karşı gıybet yapmayın... Sizin ruhunuz yaşlı ben gayet dekolte giyeceğim...
Alev: Sakın...
Ela: Ben gelmiyorum.

10 dakika sonra.
Buket: Tamam Kot pantolon ve gömlek giyiyorum...
Ela: Ben hazırım ne zaman çıkıyoruz...
Alev: Ben de hazırım...
Buket: 5 dakikaya aşağıda buluşalım...
Ela: Hayır önce senin kıyafetini görmem lazım... İkinci kez o golü atamazsın bana...
Buket: Kapıdayım gel bak...
Alev: Bu gece şoför kim?
Ela: Ben...

Yazışmalarından sonra çantamı alıp kapıyı açtığımda Ela karşı kapıda Buket'in kıyafetini incelerken, "Bunun yırtıkları fazla mı?" Diye bana baktığında, "Abartma Ela hadi çıkalım," dedim.

Buket sinirle, "Ela, Kocam mısın, kaynanam mı? Hadi gidelim Balık yiyelim..." dedi.

Ela'nın şoförlüğünde Buket'in rezervasyon yaptırdığı yere geldik. Yemeklerimizi yiyip keyifle sohbetimizi etmiş hesabı beklerken Buket birine el salladı. Ela benden önce davranıp, "kime el sallıyorsun," diye sorduğunda. "Güneş'e" dedi dişlerinin arasından.

"Merhaba Buket'ciğim," diyerek Buket'e sarılan çıtı pıtı kız kafasını kaldırdığında, "Ela'cığım seni gördüğüme çok sevindim," diyerek Ela'ya sarıldığında kızların şaşkınlığından istifade edip hesabı ödediğim sırada bir çift kol beni sarıp, "Sen de Alev olmalısın... Kızlar seni çok anlattılar ben Güneş memnun oldum," deyip yanaklarımı öptüğünde neye uğradığımı şaşırdım. Kendimi toparlayıp kısık sesle, "Bende," diyebildim.

Güneş kızlarla motor takmış gibi konuşurken en sonunda derin nefes alıp, "Kızlar geç kalıyoruz çıkalım mı?" dediğimde Güneş'in yüzü düşmüş, "keşke ben de sizinle gelsem," dediğinde kızlara izin vermeden, "Başka zaman inşallah," diyerek ayağa kalktığımda Ela beni destekleyerek, "Bir dahaki sefere inşallah," diyerek ayaklandı. Buket'te, "Bir dahakine senide ararım Güneş'ciğim," diyerek kıza sarıldı.

Biz park yerine giderken arabasından inen iki yakışıklı bakışları ile bizim kızları yerken çalan telefonu, "Efendim Cenk'ciğim," diye yüksek sesle cevapladım.

Karşımda Damla'nın, "Alev benim Damla," dediğinde...

"Tamam, tamam sevgililerinizi getiriyorum. Alim sana emanet," diyerek Damla'nın konuşmasına izin vermeden telefonu yüzüne kapattım ben bu konuşmayı yaparken adamlar kafalarını önüne eğmişti.

Arabaya binmemizle kızların bir ağızdan, "Cenk, sevgilimiz, Ali kim?"diye bağırdılar. Onları dinlemeden telefonu elime alıp Damla'yı geri arayıp, "Efendim Damla," dedim. "Alev, iyi misin?" Diye sorduğunda gülerek. "İyiyim tatlım iki tane öküz bizim kızları gözleri ile yerken senin araman ile hemen bu oyunu oynadım," dedim gülerek. Bir kerede üçüne de olayı anlatmış oldum.

Dans ve eğlencenin bizi beklediği mekâna gidip üç kadın özgürce dans edip eğlenmiştik. Bunun en büyük sebebi mekânın sahibinin kadın olmasıydı. 

Sabaha karşı sahildeki seyyar arabada köftelerimizi yedikten sonra evlerimize gittik. Eve girer girmez kendimi önce ılık bir duşa attım belki uykum gelir diye ama maalesef uykum açılmıştı... Merakıma daha fazla dayanamayıp diz üstü bilgisayarım ile mutfağa geçip kendime bir kahve yaptım ardından arama çubuğuna askiariyorum.com yazıp açılan ekrana kullanıcı adımı ve şifremi yazdım. Gelen mesajlarımı okumak için hazırdım...

Herkese merhaba,

Bu kısacık bölümün yazılma sebebine gelirsek. Canım arkadaşım Nurcan #dexilkromanım yarışmasına yeni hikâyesi #KAYIP ile katılıyor. İlk 10'a kalabilmesi için beğeni önemli. Hikâyeyi okumuş biri olarak o ilk 10'da olması gerektiğine inanıyorum sizlerden istediğim hikâyeyi kütüphanenize ekleyip her bölümünü oylamanız. Eminim sizde bu hikâyeyi çok seveceksiniz...

@dortgozkedikiz yolun açık olsun bol şans... 

 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
www.askiariyorum.comHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin