58.

78 5 2
                                    

.....

,,Viki? ",,Choď preč. ",,Viki prosím. Porozprávajme sa."Bola som ticho a ďalej ležala. Tvár som mala schovanú vo vankúši takže nemohol vidieť, že som plakala. Posteľ sa kúsok odomňa prehla. Pocítila som dotyk jeho pier na mojom ramene.,, Prosím.",, Sľub, že mi to už nespravíš. ",,Sľubujem. "Sadla som si a oprela sa o jeho hruď.,, Kam si vlastne odišiel?",, Nikam. Vyšiel som von k autu a stál pri ňom. Rozmýšľal som nad tým ako som sa zachoval. Keď som sa vrátil do reality, chcel som rýchlo ísť za tebou ale zistil som, že lietadlo je už pol hodinu mimo letiska. Šiel som dnu a prvým letom, ktorý bol som prišiel. "Bola som ticho. Len som sa usmiala.,, Som rada, že si tu.",, Aj ja."Pritiahol si ma bližšie a silno ma objal.,, Ľúbim ťa.",, Ľúbim ťa. "

31.12.

,,Si pripravená? ",, Som strašne nervózna. ",,Zvládneš to. Keď si sa dokázala dostať do finále sútaže, bola si druhá. Tancovala si v klipoch, Toto určite zvládneš. ",,Dobre choď si už sadnúť. A užite si predstavenie. "Poslúcha som ju a odišla za Leom. Posadila som sa k nemu a už len čakala na začiatok.

Začala hrať hudba. Bola to pesnička od Will Williama - Ego. Bolo to veľmi zaujímavé. Vyzerali ako bábky na šnúrkach. Sarah celá žiarila. Nevedela som od nej odtrhnúť oči. Hudba zrazu stichla. Niektorí tanečníci zmizli, iný zostali. Boli k nám otočený chrbtom. Hudba začala znova hrať, svetlá blikali, tentokrát to bola pesnička Mi Gente. Pesnička nezačala tak ako má ale bola zremixovaná. Veľmi sa mi to páčilo. Nasledujúce pesničky,ktoré boli použité som nepoznala po názve ale boli pekné.

,,Páčilo?",, Či sa páčilo? Zamilovala som sa. Bolo to dokonalé. Nikdy som ťa nevidela tak tancovať. ",,Bola si naozaj dobrá. Mohla by si Viktoriu naučiť sa tak hýbať. Len tak medzi nami, je ako poleno. "Buchla som ho päsťou do ramena.,, Ha ha ha si vtipný.",, Nie, nie je ako poleno. Je na tom ešte horšie. "Začali sa obaja smiať.,, Vidím, že sa dobre zabávate aj bezomňa... Ahojte." Obaja ma schytili za predlaktia a pridali sa ku mne.,,No nebude hneď urazená. My s Leom sa zasa neviem tak biť ako ty a to je čo povedať keď on je chalan. ",,Viem sa biť ale je pravda, že nie tak ako ty Viki.",,Tak kam ideme? "Spýtala sa Sarah. Dnes je Silvester. Našla som si na nete jeden dobrý klub. S Leom sme tam zbehli a dohodli sme sa s majiteľkou či by sme tam mohli usporiadať malú oslavu narodenín. Nemala nič proti, veď aj tak sa tam bude oslavovať nový rok a malú oslavu si nik nevšimne. Hneď odtiaľ sme zbehli do jednej cukrárne a objednali tortu. Už bude mať 18. Moja veľkáčka. Keď sme sa vrátili, so Sari som sa pokúsila vytiahnuť ako sa volá chalan, s ktorým randí. Najskôr nechcela nič povedať ale potom sa tak rozbehla, že som ju nevedela zastaviť. Skontaktovala som sa s ním a bude náš čakať pred klubom. ,, No objavili sme s Leom jeden klub. Takže tam.",,Dobre tak poďme ale chcela by som sa ešte zastaviť doma a prezliecť sa.",,To isté som mala v pláne aj ja."

Ja som si oblieka :

Ja som si oblieka :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Leo :

Spolu sme vyšli von a počkali na Saru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Spolu sme vyšli von a počkali na Saru. Keď vyšla z izby myslela som, že odpadnem.,, Nebude ti zima?",,Alkohol zahreje. ",,Ešte nemáš 18. ",,Ale Leo áno. ",, Ako myslíš. "

Mala na sebe toto:

Obliekli sme si kabáty a vybrali sa von

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Obliekli sme si kabáty a vybrali sa von.

V klube:

,,Sarah mala by si brzdiť. ",,Viki je Silvester a ja si chcem užívať. ",,Veď dobre dobre. " Bližšie som sa spoznala s Marcelom. Je to celkom fajn chalan a je vidieť, že má Saru úprimne rád. Nie je to jeden z tých hajzlov. S Leom sme často tancovali. Pred pár hodinami sa mi vysmieval a teraz nevedel prestať.,, Mali by sme ísť pre tortu. O 5 minút začnú odpočítavať. "Šepol mi keď sme tancovali na pomalú pesničku.,, Okej zabav ju. Prídem keď sa to začne.",, Dobre. "Dal mi bozk a šiel za nimi. Ja som odbehla za babou, ktorá mi dala kľúče od skladu. Zavrela som sa v takej akoby kuchynke a z chladničky vybrala tortu. Bola celkom veľká a... Ťažká. Všetko som pripravila a zobrala ju von. Stála som pri dverách keď všetci začali odpočítavať. Trošku som sa poponáhľala a keď som bola už skoro pri našom stole počkala som.,, 3.....2....1.... Šťastný nový rok." Vykríkli sme všetci. Sarah si ma všimla a oči sa jej zaliali slzami.,, Šťastný nový rok ľudia. "Povedala som a položila tortu na stôl.

Leo ku mne pristúpil z jednej strany a Marcel z druhej

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Leo ku mne pristúpil z jednej strany a Marcel z druhej.,, Milá Sarah. Krásna 18 ti už visí na krku, snáď nie je moc ťažká." Všetci sa zasmiali.,, Prajem ti veľa šťastia, zdravia, lásky, veľa veľa úspechov v živote. Snáď už tuto Marcel bude ten na koho tak dlho čakáš a bude s tebou absolvovať všetky tvoje šialené nápady až do konca života. Teším sa na ďalšie zážitky s tebou a verím, že ich bude ešte dosť. Hlavne tých trápnych..... Ale to ako sme sa pred 2 rokmi vysypali do fontány pred tým chalanom čo sa ti páčil neprekoná nič. Škrečok môj.. "Zrazu mi do očí vybehli slzy.,, Presne pred 14 rokmi sme sa spoznali. Ani jendu sekundu strávenú s tebou neľutujem. Boli to najlepšie chvíle môjho života. Bola si somnou keď som sa smiala ale aj keď som plakala. Bola si mojou oporou v tých najhorších chvíľach a ja som sa snažila ti to vždy čo najlepšie oplatiť. Som veľmi šťastná, že naše kamarátstvo sa stalo takým silným akým je." V tom sa postavila na nohy a rozbehla sa ku mne. Silno ma objala a spolu sme sa rozplakali.,, Ani nevieš čo to pre mňa znamená. ",,Toto je maličkosť oproti tomu čo si pre mňa spravila ty.",,Ďakujem ti. Vážim si to od teba." Pozrela na mňa a usmiala sa.,, Tak Sarah všetko najlepšie k tej tvojej 18. Dnes platím ja ale zajtra.... Už platíš ty."Zaškeril sa na ňu Leo.,,Z toho čo som počul som veľmi rád, že Viki mala po celé tie roky takú kamošku ako si ty. Rád by som povedal, že teraz prevezme tvoje miesto v tomto ja...."Sarah sa zamračila.,, Ale nikto to nezvládne lepšie ako ty." Nakoniec šiel Marcel.,, Všetko najlepšie láska. "Zostala naňho pozerať.,, Veľa šťastia." Dal jej bozk.,, Zdravia."Ďalší.,, Lásky." A ďalší.,, Veľa úspechov. "Ešte jeden.,, A samozrejme veľa mňa." A ešte jeden krásny bozk.,, Takže je to ofiko? "Spýtala sa.,,Ja myslím, že hej."



😊😊
#Nika#

*Her King *✔️Where stories live. Discover now