26.

116 3 2
                                    

Leo:

,,Viki si v poriadku?" Sedela a pozerala do blba. Ruky mala zložené v lone a pevne si ich zvierala.,, Viki." Stále mi neodpovedala.,,Kurva nenechaj sa prosiť. " Rozplakala sa, to som posral. Zastavil som pred svojím bytom.,,Viki prepáč, nechcel som na teba zvýšiť hlas." Iba jemne pokývkala hlavou. Vystúpil som,obišiel auto a otvoril jej dvere. Pomaly vyšla von, zavrel som za ňou dvere a zamkol auto. Pohol som sa smerom ku vchodu keď som si uvedomil,že nejde za mnou. Otočil som sa a uvidel ju ako čupí pri aute a plače. Prišiel som k nej a čupol si vedľa nej.,,Viki prosím neplač. ",,Leo ty to nechápeš.",,Chápem to. No tak poď. " Chytil som ju za ruku a snažil som sa ju zdvihnúť. Ani ňou nehlo. Dvihol som ju na ruky a kráčal s ňou do bytu.

Položil som ju v obývačke na sedačku a šiel pre deku. Keď som sa vrátil späť, sedela schúlená v rohu. Hlavu mala opretú o svoje kolená a stále plakala. Sadol som si k nej, prehodil som na ňu deku a pevne ju objal.,,Viki, no.....pšššt,kľud. Neplač už. ",,Prečo mi vlastne pomáhaš?" Mám jej povedať, že mi na nej záleží? To mi neuverí po tom všetkom čo som jej narobil.,,Pretože už mám dosť toho ako sa na tebe Julia s Carou vyvršujú.",,Ty poznáš Caru? ",,Hej až moc dobre. Mal som s ňou menší románik, ale to je už preč. "
,, Panebože. ",,Čo sa stalo?",,Ja si ta pamätám. Ten deň bol jeden z tých najhorších. Išla som zo školy a ty si s Carou stal pred školou. Začali ste na mňa vyhukovať a všetci sa za mnou otáčali a pozerali na mňa ako na odpad. Od toho dňa sa somnou nikto už nebavil. Iba Sarah. ",, Nie, to nemôže byť pravda. Ja..nepamätám si ťa ani to čo si mi teraz povedala.",,A ja ti opakujem,že si to pamätám veľmi dobre, pretože vtedy ste mi zničili život!"Znova sa rozplakala.,, Viki nech som ti vtedy povedal čokoľvek a veľmi ťa to zranilo môžeš mi veriť, že ma to strašne moc mrzí.",, Čo ak ti neverím?",,Ako ti mam dokázať, že ti hovorím pravdu?" Ja jej tu napoly vylievam svoje city a ona si dovolí povedať, že mi neverí? Ako jej to mám dokázať. Ja sám viem,že sa nejako mením odkedy som do nej narazil prvý krát, mal som potrebu byť s ňou v neustálom kontakte. Preto som do nej vrážal, lebo aj to keď po mne kričala ma dokázalo potešiť. Začal som ju chcieť len pre seba. Preto som vždy vyhľadával problémy v jej blízkosti aby mala zle aj ona,ja viem je to sebecké ale potreboval som ju a potrebujem každým dňom viac a viac. Niečo sa vo mne začalo prebúdzať čo som nikdy predtým necítili. Tie dobré pocity,ktoré občas mám vo mne vzbudila práve ona. Aj keď som aj teraz strašný hajzel je vo mne kúsok dobra.,, Činmi. ",,Akými činmi? ",,Bolo by dobré keby si sa ku mne začal chovať milo a ak to dokážeš, bude to dôkaz, že to myslíš vážne. ",,Nemôžeš ma takto vydierať. ",,Ja ťa nevydieram, iba dávam návrh a ak sa ti nepáči nemáme sa o čom ďalej baviť. " Panebože čo je toto za ženskú? To do koho som sa zamiloval? Čo som to počul? Ty si zamilovaný? Nie zle si počul. Jasné jasné.,, Viki prosím, neurážaj sa hneď. ",,Veď hej, ale keď ja.....už proste ďalej nevládzem. " Tentokrát prešla ona ku mne a silno ma objala. Jemne som ju hladil po chrbte.,, Prečo sa to deje iba mne? Každý chalan ma chce iba pre to jedno. " Plakala mi na ramene.,, Viki určite sa raz nájde chalan, ktorý ťa bude ľúbiť a nebude na teba tlačiť. " Možno by som to mohol byť aj ja. Bože čo to trepem,veď mne vždy išlo presne len o to jedno tak čo sa to teraz somnou deje? Tomu sa hovorí láska. Ale ja som nikdy taký nebol. Dokým si nestretol Viktoriu. Doriti!!,, Hmm alebo skončím ako stará dievka s 9 mačkami. ",,Tak nehovor. Raz budeš mať určite milujúceho muža. "
,, Môžem otázku? ",,Pýtaj sa.",,Čo sa stalo medzi tebou a Kylom?",,No....boli sme nerozlučná dvojka. Všetky problémy, ktoré boli sme mali spoločné. Baby sme spolu striedali jedna radosť. Hmm...prepáč. No a raz sme mali jeden obchod, ak si pokladáš otázku aký, predávali sme trávu a občas aj niečo tvrdšie, on sa rozhodol,že na mňa nepočká. Išiel za tým čávom sám a zhrabol všetky prachy. Má mladšiu sestru, vtedy mala 14 a vedel som,že je do mňa blázon a tak som to využil. Romantická večera, pekná noc. Áno pripravil som ju o to. Chvíľu som ju takto využíval pre svoju osobnú potrebu, ona si myslela,že s ňou chodím. Podarilo sa mi ju nabúchať. Poslal som ju na potrat, veď aj tak mala len 14 a ja deti nechcem. Protestovala a tak som sa jej začal vyhrážať, nakoniec išla ale niečo sa pri tom pokazilo a ona už nemôže mať deti. Prevalilo sa to a ja som sa s Kylom strašne pobil. Odvety sa nemôžme ani cítiť. ",,Kedy sa to stalo?",,Pred dvoma rokmi.",,A ona, čo je s ňou teraz?",,Úprimne? Neviem a ani nechcem ",,Ako si to mohol spraviť? ",,Bolo to len z pomsty a nechcel som to tak naťahovať, mal som v pláne raz a dosť,ale zapáčilo sa mi to.",,Si strašný hajzel, vieš o tom?" Pousmiala sa a pozrela von oknom.,,Čakala som,že tu budeš po mne vrieskať a odídeš.",,Popravde, neprekvapuje ma to. Už som si po tom všetkom zvykla a aj keď som vás vtedy videla.....uhh....tým som to úplne uzavrela. ",,Ten tvoj výraz keď si tam tak stála. Keby si sa tak videla." Začal som sa smiať na celý byt.
,, Hahaha fakt vtipné. Dement. " Videl som,že aj nej trhá kútikmi úst až sa nakoniec usmiala.,,Takto sa mi to páči keď sa usmievaš. ",,Hmm..čo budeme robiť? Nudím sa a domov ísť nechcem tak ak ti to nevadí rada by som tu zostala.",,Kľudne zostaň, mne nezavadzáš. Pozrieme si niečo alebo....",,Máš karty?",,Aké? ",,Žolíka?" Usmial som sa a hneď zbehol pre ne.

,,Tuším znova prehráš.",,Pozri na toto princezná. " Položil som na stôl 4 pekné postupky a na ruke mi zostala posledná karta,ktorú si doložím do postupky, len ju ešte chvíľu nechám.
,, Hmm, frajer ale pozri na toto." Položila na stôl všetky karty, z ktorých mala jednú veľkú postupku a tou poslednou kartou uzavrela.,, Boha to čo si spravila? Ako to? Však už si vyhrala asi 15 hru, ako to robíš?",,Mám svoje triky."Žmurkla na mňa a žiarivo sa usmiala. Najradšej by som ju pobozkal ale viem,že nemôžem, aspoň nie teraz.,, Pozrieme si niečo?",, Môžme ale pôjdem sa najskôr osprchovať dobre?",,Okej. Leo? Mohla by som u teba prespať, mama mi písala keď sme boli ešte v škole, že na poslednú chvíľu išla s otcom znova preč a bojím sa,že Kyle príde ku mne a ja sa s ním už stretnúť nechcem. ",,Jasné vpohode." Toto by som nikdy nečakal ale som rád,že ma bere ako jednu z možností " úkrytu " .

Viki:

Neverili by ste mi ale je mi s Leom príjemne. Nečakala by som,že si to niekedy priznám ale je to pravda.

Crrrrrrrn.
Volá mi Paťo. Už by teraz niekedy mal prísť. Strašne sa naňho teším.

V: Áno
P: Ahoj Vikuška. No čo ako sa mi máš? Tešíš sa na mňa?
V: Teraz keď si mi zavolal sa mám ešte lepšie. Samozrejme,že sa teším, neviem sa dočkať. Kedy prídeš?
P: Hmm...noo.....ehm....ako ti to povedať..
V: Paťo? Čo sa deje?
P: Budúci týždeň v utorok

Začala som pišťať na celý byt.

V: Panebože to je úžasné. Ja sa tak teším. Musím ti pripraviť izbu, všetko. Bože Paťo nevieš si ani predstaviť ako moc sa teším.
P: To tvoje pišťanie mi stačili ako dôkaz. Dobre idem sa ešte baliť je toho strašne veľa keďže mám v pláne tam zostať na trvalo. Viki v utorok sa vidíme
V: Teším sa

Jejda toto je snáď splnený sen. Taký škaredý začiatok dňa a ako pekne sa zatiaľ končí.


Paťo :

,,Kámo, ja neviem. Myslíš, že sa nebude hnevať keď ma tam uvidí? "
,,Blázniš? Ona je taká,že najskôr buchne ako taká bomba ale nevie sa dlho hnevať. Myslím si,že už ju to prešlo a bude rada keď ťa uvidí. "
,,No dobre, ako myslíš ale dúfam,že nejaké peniaze máš, z ktorých mi zaplatíš pohreb keď ma zabije.",,Jasné, že hej. ",,Diki kámo, ty vieš vždy podržať. " Len som sa uškeril a vykopol ho.

Leo:

,,Viki nespi.",,Čo, ja nespím. ",,Nie vôbec. Už to asi vypnem, veď si úplne mŕtva. ",,Asi hej. Dáš mi nejakú deku a vankúš? ",,Veď choď do spálne ja sa kľudne vyspím na sedačke. ",,Si milý, ale ja som parazit takže tu budem spať ja." Že parazit. Zobral som jej zo skrine prikrývku a veľký vankúš. Keď som sa vrátil späť do obývačky, bola už znova odkvecnutá. Prikryl som ju,podložil jej hlavu vankúšom a šiel spať.





Ludia 1,02 K. Ste úžasný.
Dnes taká kratšia, ale snáď sa páčila.
Za každý C&V vám ďakujem. 😘😘







Cara

Cara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



*Her King *✔️Where stories live. Discover now