56.

74 4 0
                                    

13. December

Ráno som sa zobudila a prvé čo som videla bola obrovská kytica ruží. S veľkým úsmevom som ju chytila do rúk a nadýchla sa tej krásnej vône.

Tie rúže boli nádherné

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Tie rúže boli nádherné. Položila som ich na skrinku a išla do kuchyne. Na stole boli prichystané raňajky. Bol tam aj odkaz, vedľa ktorého bola položená malá krabička.

Krásne narodeniny princezná ❤

Zobrala som krabičku a otvorila ju. Vo vnútri boli nádherné strieborné náušnice s diamantíkmi. Sú krásne. Hneď som odbehla do kúpeľne a nasadila si ich. Roztápala som sa pri pohľade na ne. Vrátila som sa späť do kuchyne, naraňajkovala sa a išla sa obliecť do školy.

Obliekla som si:

Rýchlo prešla do chodby hodila na seba kabát a vyšla von

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rýchlo prešla do chodby hodila na seba kabát a vyšla von. O chvíľu mi ide bus a keď ho nestihnem do školy dnes nedorazim. Ani by mi to nevadilo ale idem kvôli babám. Chcem sa s nimi dohodnúť, že cez víkend bude oslava.

V škole.

,,Vikuška... " Rozbehli sa ku mne baby.,, Všetko najlepšie ty naša veľkáčka, už konečne patríš k nám. "Chápete správne, som najmladšia z celej partie, len ja jediná som mala doteraz 16.,,Ďakujem. A v triede sa dohodneme a oslave okej?",, Tento víkend? "Spýtala sa Mia.,,No myslela som, že by mohla byť tento víkend.",, No vieš Viki..."Začala Bia.,,Naši sa rozhodli, že tento víkend odídeme k starým rodičom a budeme tam celé sviatky a ide aj Erik.",, Aha.",,Nehnevaj sa prosím. ",,Ale čo si ja sa nehnevám, veď to sú len narodeniny. Podstatné je, že ste aspoň do konca týždňa somnou. "Usmiala som sa na nich.,, No tak snáď by sme ti mohli dať darčeky." Povedala Naty.,,Hovorila som žiadne darčeky. ",,Ale ticho a poď. Chalani idete s nami? ",,Jasné, že ideme."Išli sme všetci spolu mimo areálu školu. Kam ideme keď za 15 minút zatvárajú školu?,, Pre boha kam ideme?"Na odpoveď som dlho nečakala. Nešli sme nikam, len na miesto kde je vždy veľká kopa snehu cez zimu pretože ho sem zhadzujú zo strechy školy no a tak trošku ma do nej strčili a začali gulovať. Úplne ma ním zahádzali.,, Ja vás dorazim." Smiala som sa keď sa mi podarilo zdvihnúť sa na nohy. Prišiel ku mne Erik a silno ma objal.,, Tak ty naša už skoro dospeláčka, všetko najlepšie ti prajeme, veľa zdravia, šťastia, lásky, veľa úspechov ako v škole tak aj v súkromnom živote. Snáď vám to s Leom vydrží do smrti ale nezabudni.. Deti až po škole. "Začali sme sa smiať.,, No a nakoniec sám za seba sa ti musím znova poďakovať za záchranu života. Nebyť teba tak tu dnes stojí môj duch." Dal mi pusu na líce. Hneď po ňom prišiel Mark s Davidom. Nenechali si ujsť poznámku aby som Lea v posteli neuštvala a podobné keci. Ešte ma vyobímali baby a nakoniec mi dali všetci spoločný darček. Rozhodla som sa, že to otvorím až v triede pretože už sme nemali veľa času. Rýchlo sme sa rozbehli dnu a do šatne.

*Her King *✔️Where stories live. Discover now