2.

259 12 0
                                    

Ležím v posteli a rozmýšľam. Už sme v polke augusta a čím som bližšie k nástupu, tým som viac a viac nervóznejšia .
,, Vikiii ,poď sa naraňajkovať ," kričí na mňa mama z kuchyne . Ani moc nie som hladná , ale radšej sa pôjdem najesť než mať znova prednášky o tom prečo nejem a podobné blbosti . Ja jem ,ale tým,  že boxujem sa nemôžem prejedať ako prasa .
,,Vikii "
,, Áno mami už idem ." Bože ale je nedočkavá , to jej hneď z rána chybám? Šuchtavo sa vytrepem z postele a ešte v pyžame idem dole .
V kuchyni nájdem iba mamu ako sedí za stolom a čaká kým prídem. Všetko musíme robiť spolu ?
,,Kde je oco ?" Mama podráždene odpovie ,, Je v kúpeľni zasa niekam ide ." Aj ju chápem,  že je nervózna. Oco stále len robí a keď má mať voľno a byť s nami vždy ho odvolajú. Mama chce ešte niečo povedať no v tom vbehne do kuchyne ocino .
,,Kam ideš taký vyparádený ?" Spýtavím pohľadom na mňa pozrie ,ala prečo vyparádený. ,,Si v obleku ." Oco si povzdychne ,, Viktoria , vždy chodím do práce a na stretnutia v obleku ." Nenávidím keď mi doma povedia Viktoria !! ,,A kedy sa vrátiš domov ?" ,,Neviem ,asi až večer ," ,,Kedy máš v pláne byť s nami doma ?" Pustila sa doňho aj mama . ,,Prosím ťa nezačínaj s tým znova , už sme to riešili milión krát....." Ďalej som už nepočúvala lebo som odišla do izby sa pobaliť na tréning. Ešte som vykonala rannú hygienu . 
Mám ešte 10 minút ,aspoň nemusím utekať na bus . Zoberiem si svoju tašku mobil , peňaženku, kľúče ,slúchatká a idem. Ešte si zbehnem do kuchyne pre pitie a môžem vyraziť . ,,Viki kam ideš? " jasné zasa ma bude vypočúvať ,,Mami mám tréning. " ,,Od kedy máš trening ráno o 10?" ,,Od začiatku augusta ?" ,,Neodpovedaj mi otázkou vieš, že to nemám rada !" Povie nahnevane a ďalej sa venuje vareniu . ,,Dobre kľud, ja idem aby som stihla bus ,pa ." Mama mi iba nahneva odzdravila a už mi nevenovala pozornosť . Obujem sa a už utekam . Len tak tak som stihla bus (hlavne , že 10 min rezerva ) . Sadla som si úplne dozadu vytiahla slúchatká a nechala sa unášať Majkom Spiritom . Možno sa Vám to zdá divne,ale kým som bývala na slovensku bratranec mi pustil od neho pár pesničiek a ja som sa doňho zamilovala.

O 20 minút už sedím v šatni a pomaly sa prezliekam . Prezlečená idem do telocvične kde už sedí pár báb . Bavím sa snimi ,ale aj tak si dávam pozor na jazyk . Pre istotu . Do telocvične prídu posledné baby ,za nimi trénerka ,ktorá nám po rozcvičke začne dávať poriadne do tela . Po dvoj hodinovom tréningu konečne sedím v buse na ceste domov . Keď prídem domov hneď sa  zatvorím v kúpeľni. Po príjemnej sprche prebehnem v osuške do izby , oblečiem sa a zvalím sa do postele . Ani neviem ako a tuho som zaspala. Zobudilo ma až jemné klopanie na dvere . Lenivo som vstala aby som otvorila . Keď som uvidela osobu ,ktorá stála vo dverách, srdce mi vynechalo jeden úder. ,,Zavri si tie ústa aby ti do nich nevletela mucha ." Môjho bratranca ten humor nikdy neprejde . Začala som jačať na celý barak a hodila som sa mu okolo krku. ,, Čo tu robíš? Nevedela som , že prídeš . " ,,Keď som pred 3 dňami volal s tvojou mamou ,povedal som jej aby ti nehovorila ,že prídem chcel som ťa prekvapiť." Frajersky sa na mňa usmial a ja som v tej chvíli bola najšťastnejšie na svete .

Ak sa vám to zdá byť nudné, tak prosím trocha trpezlivosti, ešte sa len rozbieham 😃

*Her King *✔️Where stories live. Discover now